Hyvä kirppisviikko

Tällä viikolla on tullut tehtyä paljon kivoja löytöjä kirppiksiltä. Ensin mietin että tekisinkö näistä useamman postauksen, mutta laitan nyt kuitenkin kaikki kerralla.Tanskalaista retromuovia. Valkoisessa purkissa merkintä Erik Kold plast, punaisessa ei merkintöjä. Molemmat euron kappale.


Pöytäliina 4e ja Orthex lautanen 0,50e


Ja taas lisää lumihiutaleita, tälläkertaa kokoelma karttui kolmella kappaleella. Kaapissa alkaa olla jo kiva satsi näitä.Mieletön iso muovikori 2e. Korkeutta tällä on melkein metri.Ihanat verhot. Kankaassa merkitä Carmen 100% cotton design Marjatta Metsovaara, Made in Finland. Näissä on valkoiset osat hiukan kellastuneet enkä ole vielä koettanut pestäkään näitä eli en tiedä miten lähtee pesussa. Vinkkejä otetaan vastaan, miten ne voisi saada valkoisiksi ilman että värit haalistuu? Uskaltaakohan nämä pestä kuudessakympissä, kun ovat kuitenkin ihan puuvillaa?
Nuutajärven iso Pioni-lasi. Reunassa on ihan pieni lohkeama, ja maksoin tästä 0,45e. Jos ei juomakäyttöön, niin vaikkapa tarjoiluastiaksi tms.
Todellinen retromekko! Hassut merkinnät, toisessa lapussa lukee made in Finland ja toisessa Rydboholm, Sweden. Tästä en ole ihan varma tulenko itse pitämään, luultavasti tämä on minulle liian pieni... Mutta annan joko tyttöteinille, tai laitan eteenpäin. Tai ompelutan tästä jonkun muun vaatteen. En voinut jättääkään kun hintakin oli vain 3e.Kolme palaa Metsovaaran kangasnäytteitä, aivan mielettömät värit! Mallin nimi on Zinnia. Nämä jäävät luultavasti odottamaan jo paljon puhumaani "tulevaa" ompelukonetta :-)

Nyt on tullut osteltua niin paljon viimeaikoina, että luultavasti kohta on pakko ottaa itselle kirppispöytä ja laittaa jotakin vähemmän käytössä olevaa pois. Se on vaan jotenkin aina niin työlästä... Tavaroissa on aikamoinen lajittelu ja hinnoittelu. Lisäksi itsepalvelukirppikselläkin pitäisi käydä päivittäin siivoamassa ettei paikka mene ihan hurjan näköiseksi. Toisaalta se voisi olla ihan hyvä keväinen kaappien putsaus!

4 kommenttia

 1. Ihania löytöjä olet taas tehnyt! Tulee lapsuuden asioita mieleen ;)

  Itse en jotenkin jaksa tuolla ip-kirppiksellä myydä mitään. Pitäisi käydä jokapäivä siivoamassa ja sitten taas jos joku haluisia tinkiä, ei voi... Eli taas keväällä menen Myrtsin halliin itse myymään :) Urakka katsoa kaapit läpi, mutta saa taas tilaa uusille asioille!

  Roope-Roosa

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Ja kiitos vinkistä, olinkin jo unohtanut kokonaan nuo Myrtsin kirppikset! Laitoin jo kalenteriinkin merkinnän että pitää varata paikka :-)

  VastaaPoista
 3. Kaupassa pyykinpesuainehyllyssä myydään Dr. Beckmannin valkaisijaa, joka on tarkoitettu juuri tuohon. Siinä lukee, että se sopii myös värilliselle pyykille. Ei sisällä kloriittia. Pieni laatikko, jossa kaksi pussillista ainetta, en ole vielä itse kokeillut, miten toimii. Ehkä kannattaa kokeilla, jos ei tavallisessa pesussa lähde.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna vinkistä! Pitää ostaa heti seuraavan kerran kun käyn tuolla isommassa kaupassa.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!