Olkkarin maton värimaailmaa

Olkkarin mattoprojektilla on taas pikkuisen paremmat edellytykset editymiseen, kun luovutin itseäni suurempien voimien edessä ja kävin suosiolla ostamassa uuden virkkuukoukun. Edellinen lepää "hyvässä tallessaan" luultavasti vielä pitkään, niin monet paikat ja kolot on täällä jo etsitty. Nyt se voi tulla vastaan enää vain vahingossa. Tässä se taas huomataan, lapsilla on parempi mielikuvitus kuin vanhemmillaan, kun ovat löytäneet sille niin hyvän piilon ettei me olla tosiaankaan keksitty sieltä etsiä!


Tässä tulevan maton värimaailmaa. Aika samoja värejä joita minulla on nyt muutenkin "pinnalla". Tummaksi väriksi olisin halunnut mustan, mutta ainakaan tuolla minun kudekaupassa ei ole sitä ollut. Näitä muitakin värejä on tullut aina milloin mitäkin, ja sitä mukaan olen napsinut uusia värejä kun on osunut hyviä silmään. Yllättävän iso homma on ollut vyyhtien keriminen! Jo siihen on mennyt monet illat ja vapaahetket joita en siis ole vielä voinut hyödyntää virkkaamiseen. Nyt on kuitenkin kuteet kasassa, ja koukkukin löytyy, joten eikun hommiin!


4 kommenttia

  1. On kyllä piristävät värit! Onko muuten tuparit jo vietetty?

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä pidetty. Tarkoituksena oli että oltaisi nyt vappuna pidetty, mutta se kaatui monestakin eri syystä... Ehkä joskus vielä?

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!