Uusi rahi ja hiirenkorvat!Pentikiltä löytyi ihana nahkainen rahi/sohvapöytä. Kansi on käännettävä, ja rahin sisällä on vielä säilytystilaa.Värejä oli useampia, mutta tämä miellytti eniten silmää tällä kertaa. Samaisesta liikkeestä löytyi myös sohva, jota piti käydä katsomassa useampana päivänä... Se jäi vielä mietintä-asteelle, koska liike sijaitsee siellä kaukana mummolapaikalla. Pitää ensin selvitellä löytysikö vähän lähempää samanlaista. Malli oli kyllä poistuva, eli voi hyvinkin olla että päästään vielä sohvanhakumatkalle.


Tänään on ollut ihan huikea sää! Varjossa 21 astetta, kyllä kelpaa. Uskomatonta että yhden päivän aikana ilmestyi vähän joka puskaan lehdet. Aamulla niitä ei vielä ollut, ja iltapäivällä jo vihersi. Ja minulla mieli hykertelee. Mitä enemmän vihreää, sen parempi. Liikaa ei kai voi ollakkaan.


 
Tunsin itseni jo vähän höyrähtäneeksi kuvatessani jokaista uutta lehteä jonka näin. Mutta minkäs sitä pihaintoilija itselleen mahtaa. Viime kevät meni kerrostalossa kituessa, niin nyt tämä kevät on entistä täydempi kuopsutuksen kaipuusta. Siinä tuntee itsekin heräävänsä henkiin, kun näkee kasvien lähtevän uuteen eloon pitkän talven jälkeen.


Kyllä se valoa vasten jo vihertää!
Miehen "siirtonurmi" pääsi heti testiin :-D No, toivottavasti saadaan jo pian alkukesästä ihan oikeakin nurmi, niin ei tarvitse tuota savea pestä kokoajan lasten vaatteista ja omista kengistä.


Ja katsokaapas tätä! Pääsiäisenä kukkii jo valkovuokot. Piti kännykällä napata kuva päivälenkillä, aika huimaa. Tokihan pääsiäinen on nyt myöhään, mutta silti en muista että olisi vielä näin aikaisin kukkinut. Kesäkesäkesä!!

3 kommenttia

 1. Vappuna on aina ollut metsät valkeanaan, joten eiköhän tuo ole ihan normaalia. Tänä vuonna tuli vaan supernopeesti tää kevät, kun vihdoin tuli. :)

  Onnea taas uusista löydöistä!

  VastaaPoista
 2. Heii, kiva kun eksyit nurkkaani niin löysin sitten vuorostani tänne! :) Pitää paremmalla ajalla selailla lisää... Nyt klikkaan itseni vaan lukijaksi:)

  VastaaPoista
 3. Hanna, mä taidan aina vaan elää niissä pohjoisemman aikatauluissa ;-) Tottahan se on että täällä etelämmässä kaikki tapahtuu aikaisemmin. Pitää yrittää siis kääntää sisäinen kevätkello oikeaan aikaan!

  Tervetuloa Nyyti, täällä ei ole vielä kovinkaan paljoa lukemista, siirsin blogin tänne vasta aika äskettäin tuolta vuodatuksesta :-)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!