Viikonlopun kirput


Viikonlopun kirpparisaaliita. Etualalla käännettävä pikkumaljakko/ kynttilänjalka 0,50e. Siinä on samaa henkeä kuin aiemmin hakkimissani Tamara Aladinin suunnittelemissa Carmen-sarjan vastaavissa.

Yksi lumihiutalelasi tuli taas lisää kaappiin, sekä sen alla oleva muovilautanen, nämä yhteensä 0,25e. Takana oleva muovimuki tuli testausmielessä, koska minulla on haussa jotkut muovimukit jotka ei mahdollisesti kaatuisi ihan joka ruokailulla... Jos tämä läpäisee testin, koetan hankkia samanlaisia lisää. Sen hinta oli 0,50e. Alustana on kaksi euroa maksanut P.O.P:n t-paita jonka ostin itselleni.


Tässä kevättakki itselleni. Se on "aika" vihreä, valitettavasti väri näyttää jotenkin haalealta kuvassa.

Ja tässä tyttären takki, 5e. Kuvaajan ja kameran yhteistyö oli tänään jotenkin erityisen hukassa, tämä takki on oikeasti ihan pikimusta.


Takin selkäpuolella on hartioissa vielä tälläinen kuviointi. On kuulema hieno tulevan käyttäjän mielestä.

Ja vielä pienimmäiselle t-paita kesäksi, tämäkin on oikeasti aivan limenvihreä. En kyllä tajua näitä värejä.

Tänään oli taas ihan mieletön sää, ja me oltiin koko iltapäivä pihalla pienten kanssa. Auringossa oli niin lämmin että tuli kuuma. Ja posket punoittaa nyt illalla enteilevästi... Syötiin jopa kevään ensimmäinen ulkovälipala. Maistuipa kahvit melkoisen hyvältä omalla terassilla. Terassi on tosin tällähetkellä vain melkein nyrkinkokoista sepeliä ja vieressä märkää savea, mutta eipä tuo haittaa koska me optimistirakentajina näemme senkin vain valmiina. Siihen sepelille kun länttäsi pihakalusteet, niin terassi oli jo melkein valmis. Mielikuva on niin voimakas ettei nykytila kauheasti harmita. On se sitten syksymmällä jo valmis! ...onhan? Se sielun silmä jolla katsotaan asioita valmiina, on ollut aika kovassakin käytössä tässä rakentamisen aikana!

Nyt sitten ponnistetaan taas uuteen viikkoon, entistä ehompina, punakoin poskipäin :-)

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!