Ahkeroinnin tuloksiaRappuset ja niiden kaide. Tuo etualalla oleva betoni pitää vielä pinnoittaa jollakin, ja vasta sitten saa laitettua rappujen sivustatkin piiloon. Mutta on kuulkaa ollut juhlava tunne kävellä oikeita rappusia pitkin torppaan! Virkaatekevät raput koostuivat kuormalavasta, lecaharkoista, puupölleistä ja niiden päälle naulatuista laudoista. Nyt ei tarvitse ihan niin paljoa jännittää että telovatko lapset itsensä rapuissa. Tuntuu ihan siltä niinkuin tämä koko talo olisi muuttunut rappujen myötä enemmän asutuksi!

 Laituri :-) Pientä viilausta vaille vielä, ja etureunan ritilä puuttuu, mutta on nyt jo ihana!Kukkalaatikkoni. Tähän tulee piippuköynnöstä tekemään seinästä vihreän. Näkyyhän seinä suoraan olohuoneeseen, ja vihreä mätsää sisutukseen paljon paremmin. Ja mätsääminen on tunnetusti tosi tärkeää ;-)

Ritilöiden maalaaminen vaati uhrikseen yhden "tähti"Jonathan keväthaalarin, mutta mummon sanoin: "tälläistä tämä lasten kanssa rakentaminen on". Hmm. Olishan ne maaliset hanskat voinut ottaa kädestä pois ennen lapsen syliin ottamista... No, tikulla silmään sitä joka jne. Ritilät on kertaalleen maalattu, ja se on hyvä se! Kohta jo köynnös kukoistaa.


Olo on tällähetkellä väsynyt ja onnellinen.

3 kommenttia

  1. Kyllä on niin kivannäköistä!=)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Vaikka pihalla on tosi erinäköistä kuin vaikka vielä viikko sitten , silti tuntuu ettei se valmistu tarpeeksi pian :-) Nyt haluaisin pian hiekat ja laatat ja nurmikon ja perennat ja... Oih! Niin paljon on vielä hommaa. Onneksi nämä on aika kivoja hommia!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!