lyhdyt vaihtui kukkiin
Laitoin jo syksyllä kuistin palkkiin isot koukut. Talvella niissä roikkui punaiset tallilyhdyt joissa oli mukava polttaa pimeinä iltoina kynttilöitä. Kynttilät toivottivat usein miehen tervetulleeksi töistä kotiin, kun alueellamme ei ole vielä katuvaloja. Nyt oli tämänkin osaston aika siirtyä kesäaikaan, ja samaiset koukut sopivat oikein hyvin kukka-amppeleille.

Amppeleissa on muuten huikeita hintaeroja! Nämä Lumihiutaleet löysin suhteellisen edullisesti tuolta läheiseltä puutarhalta, 7,9e/kpl. Ihan siedettävä sijoitus, varsinkin kun lupailivat tämän jaksavan kukkia koko kesän :-)


Uusilla rapuilla on hyvä istua ja heräillä päiväunilta. Samalla voi hieman miettiä tätä maailman menoa. Kaupan päälle saa ihailla ohi lipuvia työkoneita, rekkoja, nostureita, kaivinkoneita, betoniautoja, jne. Pikkupojille tämä on aivan unelma-asumista!

4 kommenttia

 1. Voi kuinka ihania kuvia! Tekisi niin mieli ostaa jo kesäkukkia, mutta saattaisi niiden käydä köpelösti. Meillä oli tänäaamuna kolme astetta pakkasta! Orvokit olen jo ovenpieliin laittanut, mutta kuinkakohan paljon ne kestää pakkasta?

  VastaaPoista
 2. Orvokit kestää kyllä pikkupakkasia. Minäkin laitoin niitä jo jonkin aikaa sitten, kun muualla pihalla oli vielä paikoin luntakin. Ajattelin kuitenkin että otan mielummin sen riskin ja jos kukat menee, niitä saa uusia. Jotenkin se kukkien laitto tuo kesän heti lähemmäs, ja tekee mieli ottaa vähän varaslähtö :-)

  Nyt minulla on tuolla yhdessä padassa jopa Daalioitakin, ja ne on aika kylmänarkoja. Toistaiseksi nekin on hengissä. Anoppi kertoi jonakin iltana jo surreensa niiden kohtalon, kun oli huomannut että luvattiin yöpakkasta, mutta ei se sitten vissiin tänne löytänytkään.

  VastaaPoista
 3. Ihania asioita teillä taas tapahtunut! Meillä on terassin teko vielä edessä, teillä taas ihanan valmis tuo laituri ja portaat. :) Yksi mihin olen kovasti tykästynyt teillä, on tuo punainen ulko-ovi! Aivan mahtava!!

  Ja hyvä että olet saanut tuohon tuommoisen tykkäsin-painikkeen. Monta kertaa olen sitä kaipaillut, kun ei aina keksi/ennätä kirjoittaa kommenttia, mutta tykkää kuitenkin jutusta yms. :)

  Roope-Roosa

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :-) Mekin tykätään punaisesta ovesta. Se piti oikein erikseen maalauttaa, kun valmiista väreistä ei löytynyt "tarpeeksi" punaista. Ne ovitehtaiden punaiset oli sellaisia ruosteen värisiä, eikä ollut ollenkaan sitä mitä me haettiin. Ainoo mitä siinä jälkeenpäin muuttaisin olisi isommat ikkunat, eteinen on nyt vähän hämärä.

  Tykkäysnapin keksin itsekin täältä ominaisuuksista vasta eilen!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!