P.O.P.pia alesta


Tulipa käytyä se "pakollinen" alennusmyyntireissu. Työnantaja vielä yllätti maksamalla palkkaa (en muistanut että saan sieltä yhä kesälomarahoja!), niin pitihän niitä lähteä käyttämään.Vaikka en muuten noihin aleihin niin kovasti hinkuakaan, niin yhdessä kaupassa tulee melkein joka kerta käytyä, eli tuolla POPissa. Tykkään heidän vaatteista tosi paljon, mutta en kuitenkaan niin paljon että raaskisin kovin usein ostella. Ja siihen saumaan tulee kuin tilauksesta nämä alet. Tässä tämänkertainen saalis pikkupojille. Muitakin tosi kivoja olisi ollut, mutta kun minulla on tämä päähänpinttymä että pitää olla sitten molemmille samanlaiset, niin en ottanut sellaisia joista ei löytynyt kokoja molemmille. Myönnettäköön, että tässä kohdassa minulla kyllä pikkuisen viiraa.

Itsellekin tuli kerrankin vähän jotakin, HM:ltä kesämekko ja toppi, ja isoille lapsille pientä, lippistä ja muuta. Mies olikin nyt ainoa joka jäi ilman mitään. Mitäs oli niin kranttu ;-)

5 kommenttia

 1. mä kävin jo maanantaina Popissa mutta olin pettynyt kun suurin osa alevaatteista oli vaan -20%. eli en ostanut mitään.

  Mutta kivat raitapaidat.

  VastaaPoista
 2. Noissa oli alennukset -30% ja isommassa autopaidsassa joka isompaa kokoa -50%. Siellä oli sellainen aivan ihana vihreä autopaita jossa ne autot oli nätimpiä (=retrompia) mutta siitä olis löytynyt vaan pienimmälle koko. Se jäi mua kyllä vaivaamaan niin paljon että saatan sen vielä hakea... Harmi ettei sieltä saa isommille lapsille enää vaatteita, kun koot loppuu 152cm!

  VastaaPoista
 3. Mitä kokoa isommalle pojalle ostit? Tuntuu että noissa välistä 104 on jees ja välistä se on jo pieni mutta kokona 110/116 tuollaisen noin metrisen päälle tuntuu kovin isolta. Voi kun pääsis itsekin, mutta asutaan maalla ja en raaskinut Ruotsin nettialesta ostella ja se meni sitten ohi :( (No rahat säästy :)

  VastaaPoista
 4. Isompi autopaita on 104cm ja raitapaidoissa 98cm. Pienemmälle on molemmat 86cm, tosin nyt kun paidat on ekaa kertaa päällä, näyttää siltä että pienemmälle olis voi ottaa 92cm. Kasvanut on vissiin, mokoma :-)

  VastaaPoista
 5. Popilla on varsinkin pojille ihania kuoseja! Mä käytän myös alet hyväkseni ja tällä kertaa löysin tytöllekin ihanan paloautopaidan! Valitsi sen ihan itse. :) Toki pari muutakin tarttui sitten mukaan, pitäähän siihen olla yhteensopivat legginssit ja pitkähihainen jne. ;)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!