Rippijuhlat
Poika saatiin ripille. Tilaisuus oli kaunis ja mukava, pienetkin pojat jaksoivat melkein koko kirkon ajan, kun oli paljon naksuja ja rusinoita mukana :-)


Isoset kävivät vierailulla, lauloivat ja puhuivat kauniisti. He myös näyttivät miltä näytti poikani mukaan nimetty halaus. Oikein mukavalta, ainakin minusta!Minulla oli ensimmäistä kertaa ikinä keittiössä apua. Ja se oli loistava ratkaisu! Minulle jäi näistä juhlista aivan erilainen muistikuva kuin oikeastaan mistään aikaisemmista omista juhlista. Juttelin vieraiden kanssa, ja välillä jopa söin :-)  Ero oli todella kuin yöllä ja päivällä. Enkä olisi itse luultavasti selviytynytkään noin kunnialla 40 ihmisen yhtäaikaisesta kahvittamisesta!Kiitos vielä kaikille vieraille mukavasta juhlatunnelmasta, pojalle itselleen erinomaisesta isännöinnistä sekä erityiskiitos kaikille joilta saimme erilaista apua. Naapurit, sukulaiset ja ystävät tekivät näistä juhlista ryhmätyönä onnistuneet! Kiitos.

Äitikin sai juhlissa lahjoja, joista yksi oli meille muuttanut leveäperäinen arvokas vanharouva. Enkä puhu siis itsestäni, heh. Kerron tästä teille lisää myöhemmin ;-)

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!