Uusi musiikkitalo 

Terveisiä uudelta musiikkitalolta! Talo on tosi hieno, ja se paljon puhuttu akustiikkakin oli kehujen arvoinen. Meillä oli paikat aivan ylimmältä parvelta, ja kaikki pienetkin äänet kuuluivat oikein hyvin. Ainoa miinuspuoli noissa paikoissa oli se, että joutui kurottelemaan nähdäkseen solistit ja kapellimestarin, koska kaiteet olivat juuri sellaisella korkeudella että peittivät näkyvyyden.

Kaupunginorkesterin Kummit ja kaimat lastenkonsertti oli hieno elämys, ja ainakin tämä äiti oli ajoittain hyvinkin liikuttunut lasten hienoista esityksistä sekä uskomattomasta taidosta. Ja toki musiikki itsessään oli kaunista. Konsertissa esiintyi siis kaupunginorkesterin lisäksi musiikkiluokkalaisia, sekä laulajina että soittajina. Jopa pömpöösi Porilaisten marssi herkisti, kun seurasin noin 11-vuotiaan pienen pojan suoritusta patarummulla. Siinä kappaleessahan on se kauhean vaikea kohta jossa rumpu menee ihan eri rytmissä kuin kaikki muut. Taisi olla säveltäjän näkemys tykinlaukauksista. Pikkupoika suoriutui tosi hienosti!

Käykäähän muutkin konsertissa!

1 kommentti

  1. Oikeissa kaupunginorkestereiden konserteissa pitäisi oikeasti käydä enemmän.Harvoin tulee käytyä. Voin kuvitella, että lapset soittimissa herkistävät. Keskittynein omaan suoritukseensa - aina ihana seurata ja tässä tapauksessa varmasti kuunnellakin :)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!