16.12


Täällä joulunalusaika rullailee kuin itsestään. Joka aamuinen joulukalenteri on ollut hitti, tosin äiti jo kovasti odottaa aikaa kun tämä ikuinen karkkipäivä loppuu. Lapsoset on joulukuussa tupanneet olemaan kovin aktiivisia aamupäivisin... No, toisaalta on kerrankin aamiaiset kadonneet nopeasti kun se on ollut ehtona kalenterilla käymiselle :-)Kotia ei ole tullut laitettu erityisen jouluisaksi, muutamaa joulukukkaa lukuunottamatta. Mitä lähemmäs joulu tulee, sitä vähemmän tuntuu siltä että koristeille ja muille olisi aihettakaan. On niin ankea tuo sää ja lumeton maa, että jo hyvässä nousussa ollut joulumieli alkaa todenteolla latistua. Miten nuo säät voikin vaikuttaa ihmiseen näin paljon??

 Viimeaikojen ainoa oikeasti mullistava asia tapahtui eilen. Äiree kävi kampaajalla, kuten neljä kertaa vuodessa tapana on. Mielessä oli vain mitä hiusten väritykselle tulisi tapahtua, mutta emäntä yllätti itsensä ja kampaajansa perinpohjin, kun lattialle tipahtikin noin 15cm pituudesta! Eli epätoivoiset kasvatusyritykset loppuivat ainakin hetkeksi, ja siirryttiin taas polkka-aikaan. Luovutin, kun totesin että mies ja tyttöteini ovat ilman kasvattamisyrityksiäkään huristaneet aikaa sitten ohi, siis hiusten pituuden suhteen... Eli olkoon niin, tämä tietää ainakin hiukan vähemmän hiuksia viemärissä ;-) Vielä kun saisi nuo pikkumiehet siistittyä jouluksi.


Tänään olisi miehellä firman pikkujoulut. Koskahan aletaan pitää kotiäitien pikkujouluja? Ainakin tässä huushollissa olisi mokomille tosiaan tarvetta... No, niitä odotellessa; tip tap!!

1 kommentti

  1. Minustakin tuntuu että on ollut syyskuu ja maanantai jo kolme kuukautta. Päivät on niin samanlaisia kun eli ei vaan muutu. Nyt vielä pikaexpress -lähetys jouluksi edes kunnon pakkanen! =)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!