Huovutettu avaimenperä


Juttelin eilen äitini kanssa puhelimessa ja tuskailin kun joillekin ihmisille on vaikea keksiä pieniä jouluviemisiä. Äiti ehdotti että kunhan se on jotain omatekemää, jotakin pientä vaan. "Etkös voisi huovuttaa vaikka semmoiset kulhot mitä blogissa oli", äiti ehdotti. No, jouduin hieman valaisemaan, että kulhon huovutus on tositosi kaukana "pienestä", jos tuon yhdenkin valmistumiseen meni suurin osa ajasta kaksipäiväisellä kurssilla, jossa sai siis keskittyä työn tekemiseen ihan kokoaikaisesti ilman mitään kodinhoidollisia velvollisuuksia. Keskustelusta sain kuitenkin ajatuksen, että voisihan sitä koettaa miettiä mikä olisi sellainen oikeasti pieni ja suhteellisen nopeasti valmistuva huovutustyö. Pari vuotta sitten tein lahjaksi rintaneulalla kiinnitettäviä huovutettuja heijastimia, mutta nyt piti olla jotakin muuta. Kummitytölle tulevaan pakettiin olin ajatellut vielä lisätä avaimenperän, joten nyt nämä kaksi asiaa löysivät toisensa :-) Tarvikkeetkin löytyi ihan omista kätköistä.

Hieman tuo ehkä vaatisi vielä tuotekehittelyä, mutta ainakin sen nyt nypersi suhteellisen nopeasti. Pojat katsoo piirrettyä, ja sain tuon siis valmiiksi ja vielä kuvatuksikin, eikä dvd ole edes vielä lopussa. Tosin huopaosa on vielä ihan märkä, mutta eihän se kuvaamista estä. Ihan kiva, etten sanoisi!

Tästä voikin tietysti kaikki moraalinvartijat pillastua, kun täällä emäntä ostaa itselleen harrastusaikaa lykkäämällä lapset videoiden eteen, mutta samapa tuo. Molemmat osapuolet viihtyvät :-)

2 kommenttia

  1. Ompa kiva idea!! Vaude vau, täytyy varmaan plagioida ;) Miten teit pallon? Käytitkö pesukoneessa? =) Tollanen on tosi kiva lahja, noita tarvii aina! =)))

    VastaaPoista
  2. Ihan käsin pyörittelin lämpöisellä vedellä ja marseille-saippualla. Mulla oli siellä sisällä vielä tulitikku koko ajan että palloon jää reikä nauhaa varten. Reikä jäi, mutta pyörittely oli kieltämättä vähän hankalampaa kuin ilman... Toisaalta oikein kovaksi tiivistyneeseen huopaan on vaikea saada reikää, ainakaan noin isoon palloon.

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!