AlkuMeillekin saapui uusi vuosi. Se vastaanotettiin melko hillitysti, omalla porukalla kotona.Naapuruston kanssa oli sovittu yhteinen rakettien ammuskeluaika alkuiltaan, jolloin pienimmätkin vielä jaksoivat ihailla paukkuja. Oli mukavaa kun sai samalla kertaa hyvää seuraa, tavata naapureita ja paljon isomman ilotulituksen kuin oma budjetti olisi antanut myöten.Tästä onkin hyvä siirtyä uuteen vuoteen ottamaan vastaan mitä sillä on meille tarjottavanaan! Nyt siirretään katse kevääseen, näin kliseisesti ilmaistuna ;-)


Uuden vuoden ensimmäiset päivät ovat täyttyneet toiveikkaista tunnelmista. Tännekin saatiin lunta, ja pari päivää on vietetty märkien hanskojen ja haalareiden merkeissä pihalla. Loskaksihan se heti muuttui, mutta siitä viis, sitä on silti kiva lapioda ja kolailla. Ja on se vielä vähän valkoistakin.Lumen lisäksi alueella on nähty ennennäkemätön ilmiö, nimittäin lumiaura! Viime talvi saatiin selvitä ilman, vaikka lunta oli lähes metri. Ja nyt saatiin kaupungin palveluita heti ensilumien jälkeen. Me ollaan siis taidettu päästä maailmankartalle, vihdoinkin :-)Lopuksi seuraa tunnustus. Minut on vallannut vimmainen hinku järjestää huonekaluja uudestaan, ja jopa remontoida. Kyllä. Talo ei ole vielä edes valmis, ja emäntä haaveilee keittiöremontista ja parin seinän maalaamisesta ja ties mistä mitä ei kehtaa edes ääneen sanoa. Rappujen seinälle pitäisi saada tauluja, keittiön kirjakaappi siirtää, ostaa uusi keittiönpöytä ja sohva jne... Onneksi mies on aika helppo nakki, ja toistaiseksi ihan mukana näissä minun hullutuksissani. Tai ainakin antaa minun kohkata ja kuuntelee :-) Jahka kuusi on viikonloppuna nakattu pihalle, on tiedossa kalustevalssia! Otin pienen lämmittelykierroksen tässä alakerrassa, ja siirsin vessasta yhden hyllyn pois, ja Kartellin pikkulipaston tilalle. Veski muuttuikin heti avarammaksi. Sinne pitäisi vielä laittaa pari hyllyä ja, ja... Tavallaan ihanaa, että on taas innostunut vähän laittelemaan täällä paikkoja kuntoon, kun koko pimeä syksy meni ihan vetelehtiessä ja joulua suunnitellessa.

Nyt siis uuteen vuoteen!

2 kommenttia

  1. Täälläkin joulun jälkeen iskee aina sisustusehostusbuumi =) Jotenkin joulu on niin koristeellista, raskaita värejä, tavaraa täynnä, että joulun poissiivous on jotenkin puhdistavaa ja sitten alkaa ideat pyörimään päässä ja siinä mukana huonekalut =)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että tää voikin olla ihan normaalia :-) Ja toisaalta ihan mukavaa vaihteluakin saa kun järkkäilee uudestaan, sitä kun on tottunut muuttamaan usein, niin näillä kalusteralleilla saa vähän sellaista muuton korviketta jos alkaa tuntumaan levottomalta olo ;-)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!