Aurinkoinen alkuviikko


Auringonpaiste hellii. Koti näyttää kauniimmalta valossa kuin hämärässä. Nyt on kiva nauttia uudesta järjestyksestäkin. Tosin samalla valo patistaa siivoamaan, kun jokainen leivänmuru lattialla on kuin huutomerkki tuossa matalalta paistavassa valossa. Ja ikkunatkaan eivät ole ehkä ihan kevätaurinkokunnossa... No, pitää mennä katselemaan kaunista aurinkoa tuonne ikkunoiden ulkopuolelle niin niiden harmaus ei enää häiritse ;-)

Nyt pitäisi miettiä jo hieman viikonloppuna vietettävien synttäreiden kakkuja ja muita. Uskaltaudunko jälleen uhmaamaan kohtaloani kakunteossa, vai uskonko jo viimein..? Ostokakkukaan ei ole häpeä, näin olen päättänyt! Olisihan se hienoa jos osaisin loihtia upeita luomuksia synttäripöytiin, mutta eihän ihminen voi kaikkea osata? Yritän kompensoida tätä puutettani sitten jollakin muulla taidolla ;-)


Nyt villapaita päälle, ja ulos nauttimaan!

4 kommenttia

 1. Aivan huippua, kun valon määrä lisääntyy!

  Suuunnittelen myös aina tekeväni mahtikakun seuraaville synttäreille, mutta kun aika on tehdä, niin idea on kateissa ja kakku pitää rykästä nopeesti valmiiksi. Jälki ei ole sitä mitä haluaisi. Ostokakun kanssa ei ainakaan tartte stressailla... tosin siskolleni kävi tässä juuri niiiin, että tilauskakku olikin unohdettu tehdä...

  VastaaPoista
 2. Peppi, eikö olekin! Minuun tuo valo vaikuttaa ainakin paremmin kuin mikään vitamiini :-) Mulla ei ole kovinkaan suuret kuvitelmat omista leipurintaidoistani, niin suuria suunnitelmiakaan ei ole ollut. Yritystä on ollut, mutta joka kerta olen tainut uhota etten enää tee itse... Minä luulen että toi leipominen on sellainen asia johon innostun vasta joskus myöhemmällä iällä. Tavallaan sääli, nythän näitä lasten synttäreitä on vähän väliä, mutta niinkuin sanottu, kakkua saa kaupasta, ja nyt voin keskittyä muuhun. Halin vaikka synttärisankaria sen ajan joka leivonnassa säästyy :-)

  VastaaPoista
 3. Voi että kun sulla on taas ihania kuvia, käyn täällä ihan vaan piristääkseni itseäni koska täällä jyllää niin mahtava positiivinen energia! =)))))) Ja tietysti kiinnostaa onko uusia löytöjä/tekeleitä/systeemejä =D Nyt täytyy varmaan leipoa jotain kun uloskaan ei voi mennä. Ihanasti paistaa silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Kiva kun jaksat käydä :-) Nyt on pieniä teknisiä ongelmia kun läppäri hajosi eikä tällä miehen kännykällä oikein pysty bloggailemaan...

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!