Kahden kerroksen väkeä


Ulkona on niin kaunista että silmiä kirvelee. Illalla ja yöllä oli satanut reippaasti lisää lunta, ja se oli onnistunut lasketumaan jokaiselle pikkuisellekin oksalle niin sopivasti, että maisema on kuin postikortista. Kylläpä kelpaa katsella :-)

Huonekaluralli on taas edennyt hieman. Lähes joka huoneessa on vielä tehtäävääkin, mutta nyt alkaa tuntua siltä että ollaan jo voiton puolella. Eilisen suurin saavutus oli laittaa poikaset vihdoinkin kerroksiin, ja kylläpä se olikin pienistä jännää! Niin jännää, että vanhemmille meinasi tulla uni ennen poikia, kun eivät millään olisi malttaneet ummistaa silmiään... Huomaattehan, kuinka emäntä on muuten suunnitellut talon juuri sopivaksi, eli että tuo retrosänky mahtuu justiin tuonne matalaan osaan huonetta ;-) No eikai, sänky tuli vasta talon jälkeen, mutta on silti onni että tuollaisia mataliakin kerrossänkyjä löytyy, sillä nykymitoituksella olevat olisi kaikki pitänyt laittaa johonkin toiseen kohtaan, ja silloin sänky olisi vienyt paljon enemmän "hyötytilaa" huoneesta.

Edelleen arvon, pitäisikö tuo punainen puolikaskin maalata valkoiseksi..?

Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

7 kommenttia

 1. tollasessa nukuin itsekin pienenä. noi on just kivat kun ovat eri väriset:

  kts kuva huoneesta joka voitti minityylin kilpailun: http://www.minityyli.fi/wp-content/2010/02/IMG_0143.jpg

  VastaaPoista
 2. Olipas tosiaan samantyylinen sänky kuvassa :-) Tuossa oli vaan nuo pinnapäädytkin, meillähän ne on umpinaiset. Meillä on itseasiassa tuollainenkin sänky, ja se on vähän pienempi kuin nämä päällekkäin olevat. Syy miksi tuon punaisen maalamista harkitsen, on se ettei sen maalipinta ole kovinkaan kaunis, vaan aika epätasainen ja huonosti tehty. Se oli siis tuollainen jo meille tullessaan. Valkoisen olen itse maalannut, koska sen maali oli tosi huonossa kunnossa, ja päädyt täynnä tarroja joiden irroittamisen jälkeen ne oli ihan lommoilla... Minä olisin laittanut sängyt toisinpäin, eli punaisen alle, mutta tässä tuli nyt poikien vastustus niin kovaksi että annettiin olla. Isompi poika joka nukkuu nyt ylhäällä, oli ymmärtänyt että saa uuden punaisen sängyn, ja nuorempi on jo ennestään nukkunut tuossa valkoisessa. Parempi että tulee yksi muutos kerrallaan!

  VastaaPoista
 3. Oi, minä nukuin tuommoisessa pinnapäisessä sängyssä pienenä! Minun sänkyni oli leijonankeltainen ja serkun kotona oli tuommoinen sinisenä :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, nämä ovat siitä hauskat sängyt, että tuntuvat herättävän tosi monissa nostalgisia tunnelmia :-) Harmi ettei itselläni ole näihin muuta sidettä kuin tämä nykytilanne, mutta on ne silti minusta viehättävät! Ja ajatella, että nämä omat lapset voivat sitten joskus 2030-luvulla muistella että "hei, mä nukuin tälläisissä pienenä..." :-D

  VastaaPoista
 5. Ihanat sängyt, itsellä myös samalainen lapsena!
  Ja ihana tuo kaappikin, ai herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Itselläni ei ole tuollaista pienenä ollut, mutta mukavaa kun omille lapsille on sellainen saatu :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!