Muutama kiva juttu


Voitin Ninnun blogin arpajaisissa hänen tekemänsä pussukan. Aivan ihana, kiitos vielä! Tämä olikin ihan ensimmäinen blogiarpajaisvoittoni :-)


Sain taas väännettyä yhden version piposta, tämä on taas sitä Novitan Keloa. Väri vääristyy harmillisesti kuvassa, olisi pitänyt ottaa kuva paremmassa valossa. Tuohon alareunaan jäi rantu, kun poikaset aiemmin nappasivat tästä puikot pois. Päätin kuitenkin nostella silmukat takaisin, ja harjoitella samalla paenneiden silmukoiden nostoa. Muuten onnistuikin, mutta rantu tosiaan jäi, ja muutamassa kohdassa olin nostanut silmukat jotenkin väärin eli reikiäkin löytyy... Lisäksi tuon kavennuksen olisi kai voinut tehdä jotenkin fiksumminkin, kertokaas viisaammat, miten tuollaista joustinneuletta kavennetaan oikein? Vai tarviiko tälläisessä pipossa kaventaa ollenkaan? Jotenkin alkaa tuntumaan siltä, että koska tästä tuli kuitenkin jo oikean kokoinenkin, taidan päättää tämän pipotehtailun tältä talvelta, ja siirtyä vaikkapa villasukan opetteluun :-D


Pitkästä aikaa on näyttää teille myös kirppislöytö, nämä hauskat purkit löytyivät taas tuosta lähikirpulta. Siellä aina hinnoitellaan könttänä, joten tarkkaa hintaa en osaa sanoa, mutta maksoin näistä, sekä neljästä lastenvaatteesta yhteensä 2,5e.


Neljäs kiva on nämä pojat, tosin tätä kirjoittaessa ne taas tappelee tuossa vieressä ja äiti karjuu täältä koneeltä että nyt loppuu toi!! Mutta siis, on niillä kuitenkin hetkensä, kuten tämä eilisiltainen jossa pestiin niin sulassa sovussa hampaita. Onneksi tuli otettua kuva tästäkin hetkestä, aika usein nimittäin on niin, että pitää oikein pinnistää muistaakseen koska ne on viimeksi olleet tappelematta.

Mukavaa lumista viikkoa kaikille!

4 kommenttia

 1. Tosi hienot purkit ja aivan pilkkahinnalla myyvät sitten tavaraa =) Itse kavennan paksummista langoista tehdyt pipot, tee kavennussilmukan joka puikon ekallaja tokalla. Ohuemmasta lagasta oon vetäny vaan suppuun kun pituus on hyvä. Mun musta pipo on hauska kun ekat 5 senttiä on sekalaista neulosta kun tahti meni sekaisin enkä enää tiennyt missä mennään koska lanka oli pörröistä =D

  VastaaPoista
 2. Okei, mä kavensin tossa puikon ekat ja viimeiset silmukat että kapenis nopeemmin, mutta se ei oikein tainut sopia tolle joustinneuleelle kun tuli niin rumat noista kohdista. Ei tostakaan nyt tullut mulle pipoa, nuorimmainen omi tämänkin :-) No ehkä se antaa mun joskus lainata?

  VastaaPoista
 3. Missä tuollainen kirppari sijaitsee?


  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo paikallinen eläinsuojeluyhdistyksen kirpputori :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!