PerjantaitaKalusteralli alkoi jo viikko sitten lupaavasti, mutta hyytyi kun eteen tuli muutama pulma. Pari kalustetta pitäisi saada pois, ja toisaalle taas muutama uusi. Vanhojen käyttötarkoituksiakin on tarkoitus hieman vaihtaa, että saadaan kaikki huoneet jotenkin järkeviksi. Eli muutos laajeni koko kämppään. Tai ehkä se oli alunperinkin tulossa koko kämppään, mutta jotenkin sen tajusi vasta sitten kun vähän joka huoneessa alkoi olla kaaos. Tämä on juuri se pahin vaihe, kun kaikki pitää levittää, ja vasta sitten pääsee järkkäilemään uudestaan. Aika huonoon kohtaan siis tyssäsi. No kyllä tämä kuitenkin tästä vielä paranee, sitä kun on kotona kaiket päivät, niin romuiset nurkat ärsyttää ehkä enemmän kuin olisi edes syytä... Yritän siis käyttää enemmän sitä "visiosilmääni", ja ajatella miltä valmiit huoneet näyttävät ja kulkea sotkujen keskellä vielä hetken laput silmillä :-)Intoa olisi tehdä vaikka mitä, mutta jotenkin tuo toteutuspuoli tosiaan tökkii. Ehkäpä viikonloppu ja kotona oleva mies tuo taas helpotusta myös tänne toteutuspuolelle? Voin osoitella sormella, että tuo tuonne, eikun sittenkin tänne... Hehe. No katsotaan nyt, suostuuko tuo minulle juhdaksi.


Kaipaan värejä, nyt taas enemmän kuin pitkiin aikoihin. Ja aurinkoa! Kun katselee vaikka viime keväänä otettuja kuvia, kaikki tuntuu oikein kylpevän siinä ihmeellisessä valossa. Eikai tämä kaamos enää kauaa voi jatkua, eihän? Ihan kohta taas narsissit kukkii, aurinko paistaa, ja, ja... Oih! Ihanaa!


Ja lopuksi vielä bloggailun hinta. Jätänpä tämän käsistäni ihan hetkeksi tähän, kun otan pari kuvaa... Pikkuapulaiset eivät tarvitse kuin sen pienen hetken!

3 kommenttia

 1. Ou nou. ://
  Ihanat nuo keltaiset helmet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, niitä oli ihan hauska tehdäkin :-) Ja eipä tuo purkaantuminen niin haittaa, kun oli ihan alussa vasta. Olin itseki purkanut saman työn jo kahdesti kun en saanut päätettyä minkälaista alan tekemään... ;-)

   Poista
 2. Toi on just noin et ku yhtä paikkaa alkaa laittaa ni sitä tehdessä huomaa et toi seuraavana. Mul syksyllä kävi maalaamisen kans niin et levis ja levis lopulta sohin vähän joka seinän pätkää.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!