Winterboots in action
Edelliset varrelliset talvikengät sanoutuivat irti tehtävistään. Hajosivat siis. Koska lunta on ja näyttää tulevan aina vaan lisää, ei lyhytvartisten varaan oikein viitsinyt vielä heittäytyä. Nämä osuivat silmään yhdessä nettikaupassa, ja pakkohan niitä oli sitten käydä sovittamassa ihan livenäkin. Ja ai että miten räpylä asettui tuonne mukavasti! Siellä se pötkötti kuin lintu pesässään. Vielä kun oli niin kovasti alee, niin saivat meiltä uuden kodin, mokomat krokotiilikengät. Ei mun kyllä näihin pitänyt koskaan kajota, mutta kun kesällä tuli jo hairahduttua yhteen pariin, eikai tämä toinen nyt enää niin paha ole..?

Nyt on sitten enää yksi ongelma. Mulla on kivat uudet talvikengät, ja ne kuolee tylsyyteen tuolla eteisen nurkassa. Eipä olla paljon ulkoiltu, nimittäin. Pääsivät sentään vähän hankeen kun piti kuvausta varten hetkeksi livahtaa pihalle, mutta noin muuten aika rauhassa ovat saaneet olla. Ensin oli liian kylmä, ja kun sää vihdoin vähän lauhtui, pikkupojat sairastui. Tietysti. Jokainen kotona lasten kanssa aikaa viettänyt tietää, miten seinät alkaa tuntuvan ahtailta kun sisäeloa on jatkunut toista, kolmattakin viikkoa... Sitä odottaa jo roskapussin viemistäkin aamusta saakka, ja sen hetken on huikea vapauden tunne. Ulkona! Happea!!

No, eiköhän tää tästä. Mies onneksi tajusi tilanteen vakavuuden ja jätti eilen oman iltaharrastuksensa väliin, että emäntä pääsi vähän livahtamaan ovanraosta. Alkoi olla jo sen verran vakavasta sisäilmamyrkytyksestä oireita, että parempi toimia nyt kuin katua myöhemmin. Pieni kirppiskierros piristää aina kummasti! :-)

...ja hei, en olisi uskonut kuinka vaikeaa on ottaa omassa jalassa olevista kengistä kuvaa!  Koittakaas :-D

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!