Makkarin kevätilme


Tänä vuonna keväinen sää saapui elämäämme suunnilleen samoihin aikoihin kuin vauva syntyi. Tästä seurasi se, että ensimmäistä on tullut ihailtua pääasiassa sisätiloista käsin. Ja kun katselee ulos haaveillen ja huokaillen, tulee väkisin kiinnitettyä huomiota siihen ohueen juttuun joka erottaa sinut ja ulkoilman. Ja kaikki alkaa tuntua aika harmaalta. Tätä harmautta tuli poistamaan ihana anoppi, joka pesaisi lähes kaikki alakerran ikkunat. Ja kylläpä muuttui näkymät!

Puhtoisista ikkunoista lisäpuhtia saaneena päätin, että vähän muunkinlaiselle raikastukselle olisi tarvetta. Kohteeksi valikoitui tälläkertaa meidän oma pikkuinen makuusoppemme. Kätevänä, ja jo vähän pirteämpänä emäntänä pesaisin sieltäkin ikkunat, ja pyysin kauniisti mieheltäni että voitaisiko yhdessä kiinnittää paikalleen tuon huoneen verhotanko, joka on ollut ostettuna noin vuoden, ja lojunut ko. huoneen lipaston päälläkin jo useamman kuukauden. Näin siis hyvin pitkällisessä verhoprojektissa saavutettiin taas yksi etappi, ja makkari sai ensimmäisen verhonsa! Valitsin keväisen värisen retro-Tampellan, ja sain tästä erinomaisen tekosyyn lähteä kaupoille etsimään verhoon mätsääviä tyynynpäällisiä. Shoppailutilaisuus piti ottaa haltuun, ja tie kävikin yllättäen Marimekolle :-) Kuinka olikin sopivan väristä uutta Muijaa siellä! Ihanat! Samalla reissulla tuli ostettua vähän muutakin, mutta ihan pikkuisen vain. Laukkua ja paitaa... Siellä iskee aina hulluus ja varojen ylitys, huh.

Keväisen ilmeen huoneeseen viimeistelee valkoiseksi vaihdettu päiväpeitto, ja huone onkin taas kuin uusi. Kyllä siellä nyt kelpaa valvoa vauvan kanssa kaiket yöt :-D

Saatanpa ehkä vilauttaa teille lähipäivinä sitä ihanaa laukkuakin jonka ostin...

4 kommenttia

 1. Pieni ripaus vihreää piristää kummasti! =) Itse olen aina inhonnut vihreää, koskaan ei ole ollut MITÄÄN vihreää, mutta nyt sitä on alkanut hiipimään nurkkiin =) Nimenomaan raikkaanvihreää ja limeä. Olikos toi tanko sellainen C-tanko? Laitoin keittiön ikkunaan sellaisen taivutettuna, meillä kun on todella hassu 'puolierkkeri', eli iso ruutu ja viisto pikkuruutu, todella haastellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vihreä on taas ollut ihan all-time-favourite, mutta on nyt viimevuosina vähän saanut väistyä oranssin ja keltaisen tieltä. Mutta näin keväällä se aina nostaa päätään :-) Tanko on sellainen "vanhan ajan" tanko, siis päistään mutkalla oleva metallitanko. Se oli ainoa jossa on tarpeeksi pienet ne kiinnittimet, kun on niin kapeat paikat tuolla yläkerrassa noiden ikkunoiden vierustat.

   Poista
 2. Raikas tuli makkarista. Varsin keväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se kevät nyt tajuaisi tulla tuonne pihaankin, kun on ikkunat pesty ja makkari tuunattu :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!