Keltaista kirppikseltäKeltainen kausi, tosiaan. Alla oleva kangas on yläkappa jonka ajattelin heilauttaa keittiön ikkunaan. Pitää vaan ensin vielä pestä se. Ikkuna onneksi onkin jo puhdas. Siihen oli myös alakapat mutta ne käytän luultavasti ompeluksiin, kuten myös nuo mansikkaverhot. Näitä katsellessani aloin miettimään, että jokohan mulla kohta olisi riittävästi kankaita tilkkupäiväpeittoon..? Semmoista tekisi mieli tuonne meidän makkariin. Voi olla ettei ihan parisängyn peittoon asti ole vielä, mutta napsin näitä kankaita aina mukaan kun löydän, niin eiköhän se joskus tule tehdyksi.

Ja sitten nuo Sarviksen purkit (1,5e/kpl). Siis oikeasti meidän huusholli ei kaipaa enää yhtäkään purkkia tai purnukkaa, mutta tässä asiassa olen jo hulluuteni tunnustanut. Pitäähän jokaisella joku vika olla! Muutenhan tässä saattaisi alkaa jopa pitämään itseään täydellisenä :-D Ja kukallinen purkki tuli mukaan myös, hintaan 0,50e. Ehkä sillekin joku käyttökohde löytyy? Hamsteri mikä hamsteri, heh.

Keltaisen värin myötä aurinkoista torstaita, ystävät!

4 kommenttia

 1. Kivat purkit! Ja vielä noin halvalla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, nuo on tosiaan minun heikkous nuo muovipurkit. Sarviksiakin on jo vaikka kuinka monta! Nää oli tosin ensimmäiset neliskulmaiset, että siinämielessä ihan "uusia" :-)

   Poista
 2. Voi mitä keltaisia ihanuuksia! Nuo kannelliset sarvikset on mun lempparipurkkeja! Ja niin mun lapsuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tää on sitä väriterapiaa, kun ulkona on vielä aika yksitoikkoista niin pitää koettaa sisällä saada värejä että jaksaa :-) Meillä ei ollut noita Sarviksia ja muita niinkään, mutta isovanhemmilla kyllä. Eli lapsuusmuistoja mullekin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!