Seppälän vauvanvaatteiden paluu

Seppälästä saa taas vuosien tauon jälkeen vauvanvaatteita! Valikoima vaikuttaa aika kivalta ja värikkäältä. Hinnatkaan ei olleet kohtuuttomia. Mallisto on ollut myynnissä vasta pari päivää, mutta kovasti tuntuu olevan kiinnostusta jo. Pitihän se käydä heti tuoreeltaan hakemassa pikkuneidille kesähepeneitä, saatte samalla vähän maistiaisia. Taitaa emännällä olla keltainen kausi :-)
Eikä taaskaan ollut maksettu mainos ;-)

8 kommenttia

 1. Voi nostalgisia seppälän vauvan vaatteita, kätköissä taitaa joitain muistoja olla.

  Mainoksessa noita katselin, yksi vauvalahja pitäisi hommata ja ajattelin nuo käydä katsastamassa.

  Ihanan mahtavat nuo sydämelliset leggarit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on isommat lapset puettu vielä seppälän vaatteisiin vauvoina. Mutta nuopa ovatkin jo niin "vanhoja"... :-) Myyjä kertoi että noita on tosiaan myyty vasta pari päivää, ja nyt oli jo koot vähissä ainakin tuollaisessa pienessä myymälässä! Eli kannattaa pitää kiirettä.

   Poista
 2. Ihanan piristäviä vaatteita :)! Vaihtelua ainaiseen tyttöjen vaaleanpunaseen ja pinkkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en ole noin yleisesti ottaen kovin "pinkki-ihminen" niin tuollaiset kirkkaat värit ilahduttaa. Nyt tosin tytön myötä huomaan ettei se pinkkikään niin kamala ole... :-D

   Poista
 3. Ihania kuoseja ja keltaista! Kävin tänään Seppälän ovella, olis pitänyt siis mennä syvemmälle. Olisi voinut kummitytölle löytyä jotain kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi! Itsekään en ole käynyt koko seppälässä (tai kyl missään muussakaan vaatekaupassa) aikoihin, mutta nyt menin ihan vartavasten hakemaan noita kun olin netissä ne nähnyt jo ennalta. Mä olin siellä kaupassa kyllä tosi järkyttynyt siitä, että neonvärit näyttää olevan taas "tulossa". Siis eikä, eikö ne olisi voinut jäädä ihan suosiolla sinne historiaan hassuksi muistoksi..?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Siellä olisi ollut vaikka mitä kivoja juttuja, mut budjetti ei antanut enempää myöten. Kivoja värejä ja malleja :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!