+21


Täällä on taas nautiskeltu kauniista säästä. Tälläisinä päivinä sitä on erityisen kiitollinen että tämänhetkinen työ on täällä kotona. Ettei tarvitse istua toimistossa. Tai ikkunattomassa isossa hallissa, jossa ulkona vallitsevasta ilmanalasta ei ollut mitään aavistusta...Tehotiimin ylitsevuotavainen energia tuli valjastettua kerrankin hyötykäyttöön, kun pojat alkoi siivoamaan rappuja. Itse pyyhin tulevia juhlia varten pihakalusteita, ja niitä peittikin paksu keltainen kerros siitepölyä. Kauniiden koivujeni haittapuolia...Naapurien lapset kulkevat yhä reimateceissään, mutta meillä on heittäydytty jo ihan kesämiehiksi. Ja kyllähän sitä nyt kelpaa pienen hetken ulkoilla vaikka t-paidassakin, kun lämpömittari näyttää varjossakin yli kahtakymmentä astetta. Suomalaista kesäsäätä parhaimmillaan!Huomenna onkin edessä tehopäivä, kun siivoukset ja leipomukset voi kaikki tehdä vasta ihan viimehetkellä, ettei työ valuisi hukkaan. Meillä kun tuo sotkijaosasto on huomattavasti siivousosastoa nopeampi ja tehokkaampi. Ja suurempi... Oikeasti siivous kannattaisi tehdä vasta tuntia ennen juhlien alkua ja lukita lapset sen jälkeen johonkin ulos, mutta koska se ei ajallisesti ole oikein mahdollista, niin yritetään nyt sitten edellisenä päivänä. Ja todetaan sitten lauantai-iltana että hukkaan meni nekin luuttuamiset :-)

Luuttuamista tärkeämpää kuitenkin lienee juhlien aihe. Saadan neidolle nimi, ja saadaan vietellä äitienpäivää siinä samalla, kun on kerran mummot ja mammat kaikki saman katon alla. En malttaisi odottaa!

4 kommenttia

 1. Ei näytä valitettavasti parin seuraavan päivän sää kovin lupaavalta. Mut voihan sitä juhlia reimateceissä ja toppatakeissakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toppatakkia niskaan vaan, ahtauden takia osa porukasta saa luultavasti juoda kahvinsa pihalla, satoi tai paistoi :-)

   Poista
 2. Mukavan näköistä! Meillä oli aivan pilvistä ja synkkää ja satamaan alkoi, kun pääsin illalla töistä =) Teillä ei vissiin olla koivuallergisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa on täällä sentyylistäkin, mutta ei onneksi kovin pahana kuitenkaan. Ja onneksi nuo rakkaat puut on kauniit katsella ympäri vuoden, mutta siitepölyä tulee vaan keväällä :-) Enemmän mulle ainakin aiheuttaa aivastusta nuo pajut, joita pelto on puolillaan...

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!