lankakauppa Snurre

Käväistiin eilen hakemassa voittamani arpajaisvoitto lankakauppa Snurresta, ja nappasin samalla muutaman kuvan. Snurre on siis puoli vuotta toiminut uusi käsityöliike Helsingissä Hietalahden torin kulmalla. Valikoimassa on painotettu erityisesti luonnonmateriaaleihin kuten puuvilla, sokeriruoko, juutti, hamppu, bambu, pellava...
Toinen iso osa valikoimaa ovat toinen toistaan mehukkaamman väriset trikookuteet. Valikoima on hengästyttävä eri sävyineen. Kuteet saa joko vyyhteinä, tai aikaa säästävinä valmiina kerinä, joiden kanssa pääsee suoraan työn tohinaan kun inspis iskee. Näistä syntyisi monet ihanat matot, korit, aluset, laukut, vain mielikuvitus on rajana!Snurresta saa myös ideoita sisustukseen, sekä lankojen käyttöön sisustuselementtien luojina. Langoista on moneksi!
Liike on kauniisti sisustettu ja valoisa. Sinne voi mennä vaikka istumaan ja opettelemaan virkkauksen saloja. Kuulema ihan kädestä pitäen saa neuvoja, jos niitä tarvitsee :-) Liikkeessä järjestetään myös kursseja sekä erilaisia käsityöpajoja. 

Tervemenoa tutustumaan! Osoite on Hietalahdenkatu 6, 00180 Helsinki. Liike on avoinna arkisin klo 10-18 ja kesälauantaisin 10-13.30. Samalla voi käydä vaikka pienen kirpparikierroksen siinä Hietsun torilla ;-)

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!