Kiviyllätys


Aitaprojektista minulla ei ole vieläkään raportoitavaa, mutta ihan puskista tulikin toinen iso pihauudistus. Meillä kävi nimittäin monen sattuman kautta sellainen yllättävä juttu, että pihaan tuli laitettua kivetys. Joo-o. Ihan tuosta vaan. Ei pitänyt laittaa ollenkaan, mutta kun pari vuotta olen kironnut kivituhkaa lasten vaatteissa, autoissa, ja varsinkin parketilla, niin sopivan tilaisuuden tullen ei emäntää tarvinutkaan paljoa suostutella. Ollaan sitten vaikka edelleen ilman sitä yläkerran vessaa... ;-)

Kivi on Lakan betonin "musta" antiikkikivi, mutta ei tuo kovin musta kyllä ole. Kuvissa tosin kiven pinnalla on vielä hieman saumashiekan pölyä, mutta ei kivi puhtaanakaan musta ole. Ehkä tummahko harmaa? Oli mikä oli, nätti se on silti!

Tässä vielä muutamia ennen-jälkeen-kuvia:

 Kadulta autopaikoille.

 Autopaikalta ovelle.

Istutusalueen reuna.

Naapurin kanssa juteltiin, että kiveys on niiiiin kivan näköinen että eihän tuohon raaskisi autoa ajaa ollenkaan peittämään kiviä ;-)

1 kommentti

  1. Kivetys on kiva ja siisti =) Ehkä tuo on märkänä aika tumma? Muutin uuden blogini osoitetta yhden kirjaimen verran ;) Taustakuva on hulvattoman suuri nyt, en osaa pienentääää.. Täytyy illalla säätää taas =)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!