Miniloma

 
Saatiin miehen kanssa järjestettyä pieni irtiotto, ja se tulikin kyllä tarpeeseen. Samalla juhlistettiin hääpäivää. Vaikka meillä onkin pitkä historia, avioparina me ollaan vielä suhteellisen tuore. Viisi vuotta sitten vasta sanottiin se iso sana; Tahdon. Viidessä vuodessa tuota tahtoa on jo koeteltu melkoisesti, mutta tässä sitä vielä ollaan. Ja rakkaus on syvempää kuin koskaan <3

Reissussa saatiin nauttia erityisesti lämmöstä, kun helle pyyhkäisi tänne pohjolaankin. Tunnelma oli kuin kaukasemmallakin etelänmatkalla :-) Välillä lekoteltiin uima-altaassa, välillä kierreltiin katselemassa maisemia. Ja joka välissä piti tietysti syödä ihania herkkuja, ja ennenkaikkea jäätelöä. Illalla ihailtiin luonnonvoimia, kun taivas täyttyi hurjista salamista. Käveltiin takaisin hotellille, ja minä puristin miehen kättä aina salaman räsähtäessä niin että siinä tuskin enää veri kiersi. Tykkään kyllä katsella ukkosta jos olen jossakin sisällä turvassa, mutta muuten en niin välitä. Mies sen sijaan nauttii aina täysillä, ja nytkin piti vielä hotellilla mennä takaisin pihalle katsomaan salamointia. Ja olihan ne kyllä komeita!

Ihana oli huomata että vuodet ovat hioneet meistä hyvän tiimin, ja vaikka lapset ei pörränneetkään ympärillä, meillä riitti silti puhuttavaa :-D

Kuvissa muutama poiminta reissusta, kuka tunnistaa matkakohteemme?

5 kommenttia

 1. Heips!
  Ainakin osan kuvista sijoittaisin Naantaliin, moni sopisi vaikka minne missä on ihania vanhoja kaupunginosia, kujia ja taloja. Mutta sama se, hyvä että oli mukava loma! :)

  VastaaPoista
 2. ihania kesäkuvia ja varmasti huippua päästä tuommoselle minilomalle! Itsekin olen näillä helteillä kuvitellut olevani etelässä, kun en sinne muuten pääse :)

  VastaaPoista
 3. Jees! Naantali on oikea vastaus :-) Hyvähyvä!

  VastaaPoista
 4. Oikeaan olisi minunkin arvaus osunut ;)

  Niinhän se taitaa mennä, että tahtomisen koetellessa sitä juuri hioutuukin yhteen.
  Onnea teidän päivänä.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!