Päivä KorkeasaaressaJokakesäinen visiitti Korkeasaareen on taas takana. Pikkupojat tykkäsivät, ja olivat ihan kuin viime kesäistä reissua ei olisi ollutkaan. Ovat vielä niin pieniä, etteivät muista. Kaikki oli siis heille uutta ja ihmeellistä. Isot lapset olivat toki jo ihan konkareita, mutta kyllä tuolla heillekin aina jotain kivaa löytyy. Leijonat jännitti P:tä jo etukäteen, mutta uskalsi poika sittenkin tulla katsomaan. Sen mitä leijonasta näkyi, valtava käpälä ;-) Isoja kissoja pitäisikin kai mennä katsomaan näihin kissojen yö-tapahtumiin, eivät nuo kesäkuumalla usein ole paljoakaan näkyvissä.

Huomaan taas kuvanneeni tuolla lähinnä luontoa, kasveja, lokkeja, hanhia, siis kaikkea joka on vapaana. Jotenkin vaan nuo eläimet kaltereiden takana tuntuu niin "väärältä". Vaikka silti tuolla aina mielelläni käyn, ja olen ihan aidon ilahtunut että olen saanut nähdä ilmielävänä monia eksoottisiakin eläimiä. Ja tiedän että eläintarhojen avulla on monia lajeja pelastettukin sukupuutolta, jota arvostan suuresti. Mutta silti... Valokuvassa vapaana liihottava lokinpoika tuntuu paremmalta kohteelta kuin pienestä aidan raosta kuvattu häkkieläin.

Korkeasaari on muuten näin puutarhahörhön näkökulmasta tosi kaunis paikka! Koko saari on yhtä suurta hyvinhoidettua puutarhaa, ja monissa kasveissa on nimikyltitkin. Meren läheisyys on myös ihana tekijä, piti aina oikein pysähtyä katselemaan kun polku meni tarpeeksi läheltä rantaa. Mieskin kaula pitkällä ihaili merellä kulkevia purkkareita, taitaa veri vetää aalloille... Ja eläinten, luonnon ja kasvien lisäksi tulee oltua kuin huomaamatta ihan koko päivä ulkona. Illalla sen kyllä huomaa joka iikasta. Eli monitahoinen luontoelämys, taaskin :-)

P.s. kuvat saa klikkaamalla isommiksi

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!