sataa ja paistaaOnko se vähän niin, että kun mitään muuta sanottavaa ei ole, puhutaan säästä? Oli tai ei, meillä tuo säätila vaikuttaa aika paljonkin päivien kulkuun. Nyt tuntuu että sadetta on saatu vähän enemmän kuin aurinkoa on otettu. Vaikka jokainen pikku valonpilkahduskin on hyödynnetty ryntäämällä heti pihalle. Ja kohta onkin jo rynnätty takaisin sisään kun kaatosadekuuro on iskenyt niskaan. Heinäkuu ja ukkoskuurot :-) 

Sää on tehnyt myös sen, ettei oikein ole saanut aikaan mitään. Ei sisällä eikä ulkona. Sisällä ei viitsi ryhtyä mihinkään isompaan hommaan, jos kohta kuitenkin päästäisi ulos. Ja ulkona ei viitsi aloittaa projekteja, kun luultavasti heti kun työkalut ja tarvikkeet on kaivettu varastosta, ne pitäisi siivota sateelta suojaan.

Niin että lopputulos on sitten tälläistä jonninjoutavaa jorinaa ja valittamista :-D

No, on täällä kivojakin juttuja tapahtunut, kuten erinäistä kääntymään oppimista ja perunan ensimaistelua. Vauva sai lääkäriltä lausunnoksi "herttainen tyttö". Ja äiti tietysti papukaijamerkin kun on niin herttaisan tehnyt. Ompelukoneestakin tuli pyyhkäistyä pölyt, ja mieli on siirtymässä jo kohti syksyn ompeluksia. Josko sitä oikein takkeja rohkenisi värkkäämään..?

Nyt kahvia ja sateenropinan ihailua ikkunan läpi :-)

2 kommenttia

  1. Ihastelen taas näitä sun kuvia :)Ja jään odottelemaan kuvaa takista....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, katsotaan nyt vielä, helpompi se on takin ompelusta puhua, kuin se itse toteutus :-D Kuvaaja kiittää!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!