sikakovaa
"Kato äiti, mä osaan mennä sikakovaa!!"

7 kommenttia

 1. Huiiii :) Tuo muuten kehittää tasapainoa :)
  Oikeesti ihan hirvittää kun meidän kadullakin tytöt ja pojat painelee potkulaudoilla ja pyörillä melkoista vauhtia ja kisoja otetaan. täytyy vaan toivoa, että pystyssä pysyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin hirvittää, ja joudun välillä oikein puremaan hammasta etten kokoajan hössöttäisi että "varovasti", "jarruta" jne. Pakko antaa vähän siimaa. Paikkaillaan sitten kolhut ;-)

   Poista
 2. Voi, onko teillä ollut kisat =D Nyt alkaa se aika kun laastaria tarvitaan =) Kyllähän sitä itsekin pienenä törmäili ja kaatuili pyörällä, pahin oli kun kerrostalon pihaa vedettiin ympäriinsä ja nurkan takaa suoraan toista päin.. Hetki meni että kasa käsiä, jalkoja ja pyöriä saatiin selvitettyä. Näyttää olevan potkulaudat taas suosittuja isompienkin poikien kesässä.

  Vuodatus on kaatunut ja aukeaa ehkä viikolla 30, monikohan on jo vaihtanut tänne Blogspottiin... Täytyisi varmaan itsekin, ihan jo sen takia, että saisi 'puhtaan pöydän' ja vuodatukseen tulee hirvittävästi roskakommentteja sanavarmistuksesta huolimatta =((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo rallattaa tuo meidän loivaa mäkeä edestakaisin kaiket päivät. Kisaa tai ei, mutta peräkanaa mennään!

   Huomasin itsekin että vuodatuksessa on jotain mätää kun yritin käydä sieltä katsomassa jotain vanhaa juttuani. Tule vaan bloggeriin :-) Mulle ei ole tullut täällä yhtään roskapostia (*kopkop*) vaikkei sanavarmistustakaan ole.

   Poista
 3. Tervetuloa uuteen blogiin! Muuttuu vielä monet kerrat mutta hyvin sain alkuun! ;)

  VastaaPoista
 4. http://mansikkasuttu.blogspot.com =)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!