Elokuuta

Elokuussa on elelty. Kytätty aamusta iltaan olympialaisia. Koetettu toipua järkytyksestä kun kisat loppuikin. Vietetty yhtä pätkää miehen lomista. Kuviteltu etukäteen kuinka silloin saadaan vaikka mitä projekteja tehdyksi. Ja oltu niiin väärässä. Ehtiihän sen aidan viimeistellä ensi kesänäkin?

On kaivettu reppuja esiin komeroista. Alettu pikkuhiljaa totuttelemaan ajatukseen että esikoispoikanen ei ole enää ihan vauva. Aloitti mokoma jo lukion, vaikka vastaha tuo oli pieni kääryle! Ja tyttöteinikin, kuudesluokkalainen jo. Kohta ne on nämä pikkunaperotkin lakkiaisiässä. Mä en ehkä kestä. 

Saatu myös kerhopaikat pojille. Erittäin tervetullut asia äidin mielestä. Pikku hengähdystauot pelkästään vauvan seurassa ovat tulossa enemmän kuin tarpeeseen...

Poimittu kukkia, isoja ja pieniä. Vaihdettu ulkokaluston paikkaa ja ihastuttu laituriterassiin uudelleen. Nautittu lämmöstä, sekä orastavasta syksyn kirpeydestä. Iltaisin voisi jo polttaa kynttilöitä, jos haluaisi oikein heittäytyä tunnelmaan... Aloitettu hitaat jäähyväiset kesälle.

Vaikka kesällä sitä usein ajattalee että kunpa se ei loppuisi koskaan, niin nyt syksy saa jo tulla. Olen valmis. Viltit ja villasukat on täällä jo odottamassa asemissaan. Ruokapöydässäkin keskusteltiin jo lumityövuoroista :-)

2 kommenttia

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!