Päivän väri
Kuvissa poimintoja kodin keltaisista jutuista. Niitähän tuntuu riittävän! Minulla on iät ja ajat ollut suosikkivärinä vihreä, mutta nykyään kun kotona katselee ympärilleen, tuntuisi keltainen ottaneen johtopaikan. Jotenkin siitä saa energiaa, vihreä taas on ollut rauhoittava elementti. Kertookohan tämä värin muutos jotain syvällistä myös elämäntilanteen muuttumisesta viime vuosina? Ehkäpä sitä luo ympärilleen sellaista mitä kokee kaipaavansa :-)

Pikku M sai eilen ensimmäiset hampaansa, ja kerralla reippaasti kaksi. Aikamoista tuskaa tuo hampaiden luominen lapsosille tuntuu usein olevan, ja siitä saa osansa usein koko perhe. Jospa nyt kuitenkin helpottaisi kun pienet naskalit on vihdoin läpi ikenestä. En malttaisi odottaa että hampaat kasvavat sen verran että niitä saadaan ihailla neitosen hymyillessä! Pienten pampuloiden muutaman hampaan hymyt ovat jotain kertakaikkisen valloittavaa, sulattavat kyllä pahimmankin mörököllin :-)

Poikasten eka kerhoviikkokin saatiin kunnialla päätökseen, ja uusia lauluja ja leikkejä on kuultu kotonakin. Ja ihan kuin noiden yhteisleikit olisi nyt jo pikkuisen rakentavampia? Toivoisin että yhteisestä kerhosta on enemmän iloa kuin haittaa. Toisethan laittavat lapsiaan tietoisesti eri ryhmiin että saava omia kavereita ym, mutta meistä tämä yhteinen tuntui kuitenkin paremmalta. Aika näyttää.Iloista loppuviikkoa kaikille! Ulkonakin alkaa jo pikkuhiljaa puut kellastua, pitääpä lähteä metsään retkelle nuuhkimaan ihania syksyn tuoksuja. Ja nauttimaan tuosta isosta keltaisesta nyt kun se taas paistaa :-)

6 kommenttia

 1. Ihania iloisia väripilkkuja löytyy teiltä! Keltainen on kyllä nousussa itselläkin. Piristää pieninäkin annoksina.
  Ihanaa tuo puutapetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan hauska oli itsekin katsoa vähän "uusin silmin" ympäriinsä kun hain näitä keltaisia kuvattaviksi. On meillä tosiaan aika värikästä!

   Puutapetti on poikien huoneessa, ja nyt olen kovasti kahden vaiheilla että mitä sen kanssa tekisi kun me ollaan luultavasti vaihtamassa huoneita poikien kanssa. Jätetäänkö se meillekin, vai laitetaanko joku vaaleampi/aikuisempi/paremmin tämän hetkistä makua mukaileva/tylsempi..?

   Poista
 2. Mullon keltaiseen vähän sellainen liikaa-aikoinaan-suhde. Kyllä sitä meilläkin on, aika vähän vaan.
  Ja vihreähän on mun inhokkiväri ;)

  Vitsit noi aarikkalaiset purkit on aina vaan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että kyllä se raja mullakin jossain vaiheessa tulee vastaan. Mut just nyt se ei ole vielä kovin lähellä :-D Vihreän kanssa mulla on rauhoittuneet välit, olen jopa harkinnut maalaavani täältä muutaman vihreän seinän valkoiseksi. Ohhoh. Tai voishan ne keltaisiksikin vetäistä :-D Nää on selkeesti jotain kausia! Ja aarikat ON ihania. Tykkään myös niistä puujutuista.

   Poista
 3. Nämä kuvat ovat taas yksinkertaisesti ihania, jokainen! Iskee into alkaa sisustaa omaa kotia :).Onko muuten tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä mekko sun itse tekemä? Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina. Juu mekko on mun tekemä, eka vaate jota ikinä ompelin :-) Kangas palveli aiemmassa elämässään verhona. Siinä kävi vaan toisen nepparin kanssa pieni moka, kun en ollut niitäkään koskaan laittanut, niin se tuli ihan väärin ja rumasti. Siksi en ole mekkoa koskaan käyttänyt, vaan se jäi tohon koristeeksi killumaan.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!