Pieni juhlahetki arjessa


Kokoonnuttiin pienellä kaveriporukalla turisemaan niitänäitä. Ihailtiin vauvoja, juotiin pari pannua kahvia ja vaihdettiin kuulumiset. Tunnit hujahti kuin siivillä! Siinä sitä arkipäivä kirkastuu kummasti lähes juhlaksi, ja loppupäivä tuntuu heti kevyemmältä. Ihana piristysruiske kertakaikkiaan.

Ja eipä muuten tämän talon kahvipöydässä ole koskaan nähty yhtä kaunista kakkua! Todella taitava ystävä Niina oli sen loihtinut. Toiset ne osaa, ei voi kuin ihailla.

Kiitos vielä kaikille, otetaanhan uusiksi :-)

4 kommenttia

 1. Kiitos, kun otit meidät vastaan! Tosiaan, päivän piristysruiske :). Selailen täällä jo kalenteria, että milloin tulette seuraavaksi meille.

  VastaaPoista
 2. Huippu herkullisen näköinen kakku! Tuollaiset hetket ystävien kanssa on ihan parhaita. Niistä saa virtaa arkeen.
  Muistan, kun olin K:n kanssa kotona, meillä oli tapana yhden kaveriäidin kanssa lähes viikottain olla vähintään puolipäivää toisillamme kylässä ja ne päivät hujahti vauhdikkaasti niin miulta kuin K:lta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kyllä useamminkin tavata ihmisiä, se on ihan kivaa puuhaa :-D Oikeasti me ollaan kyllä mökkiydytty tänne kotiin ja pahemman kerran, jotenkin koko revohkan kanssa lähteminen oikeastaan yhtään mihinkään tuntuu aina niin vaivalloiselta että plaah... Ihanaa olikin kun nyt ihmiset tuli meidän luo <3 Pitäisi varmaan opetella oikein hyväksi leipuriksi, luulisi sitten kahviseuraa riittävän! :-D :-D No ei vaiskaan, onneksi on noita muita jotka osaa sen homman, taidan jättää taitavammille.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!