Viihtyisä karsinaAina kun huushollissa on ollut liikkumaan opetteleva untuvikko, on käyty miehen kanssa samantyyppisiä keskusteluja; "Olisipa joku aitaus johon tuon voisi hetkeksi laittaa". Vaikka pienet on kuinka ihastuttavia, on silti pakostikin hetkiä jolloin joutuu kääntämään huomionsa toisaalle, ja vikkelä ehtii vaikka mihin. Tältä pohjalta en kauaa miettinyt kun näin kierrätyskeskuksessa vanhan ja rähjäisen leikkikehän :-D

Leikkikehä vaati hieman hellää huolenpitoa, ylimääräisten pohjalevyjen irroitusta, hiontaa, maalausta (kolme pulloa mustaa spraymaalia!) ja pallojen puunaamista. Ja kas, siitä sukeutui kelpo karsina! Pitää possut sisä- tai ulkopuolella, tarpeen mukaan.


                                                          Tässä vielä alkutilannetta.


Päätin vaihtaa pallojen värit tuollaisiin "brio-väreihin", koska ne sopi minusta paremmin mustan kanssa. Ja koska sen värisiä maalipurkkeja löytyi varastosta ;-)
Testiryhmä hyväksyy! "Äiti me halutaan meidän pikkuautot tänne" :-)

6 kommenttia

 1. Voi kun oikein hätkähdin tuota ihanaa syyskuvaa tuossa ylhäällä, aivan ihana! Hei, nyt tuli sellanen bon vojaash vai oliko se deja vu, mulla on ollut tuollainen samanlainen kehä pienenä.. Ja nyt tuili mieleen että sehän on porukoiden mökillä kun koiraa jouduttiin pitämään siellä jalka paketissa.. Kun nyt ei vaan olis menny polttopuiksi! =//// Heti aamulla viestiä äipälle =D Tosi kivan näköiseksi oot maalannut tuon =) (ihme, ettet keltaiseksi, hihiih..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olishan se keltainenkin _voinut_ olla... :-D Mut nyt tuli tommonen, tälläkertaa. Pelasta ihmeessä se omasi jos vielä löytyy!

   Poista
 2. Ai niin, ja muuten samaa sarjaa syöttötuoli on kadonnut serkkujen lainattua sitä, voi vitsinpitsi!

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli, meillekin kelpaisi :)

  VastaaPoista
 4. On toi alkuperäinenkin ihan kiva, vaan pensselin heilutus sai kyllä kehän heräämään uudelleen henkiin! ♥

  VastaaPoista
 5. Satu: kyllä tuota nyt jo kestää katsella :-)

  Kikka: alkuperäinen kunto oli kyllä aika huono, vaikka vanhan ja patinoituneen ystävä olenkin :-D Ja tykkään kyllä itsekin lopputuloksesta!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!