Melkein kuin uusi

Taas kerran voisi todeta, että onni onnettomuudessa. Kun taiteellinen pikku-P törmäsi sohvaan kynä kädessä, kahdesti, tuli äitiinkin taas vipinää tuon sohvan suhteen. Olen jo pitkään aina välillä vilkuillut uusia sohvia silläsilmällä, mutta aina se homma on jäänyt vain vilkuilun tasolle. Parit koeistumiset on sentään suoritettu jos on sellaisessa kaupassa asioitu, mutta viimeistään finanssipuoli on pistänyt haaveille stopin. Ja on tyydytty katselemaan perssilmällä sitä vanhaa beigeä aina vaan. Mutta nyt, kun oli tavallaan "pakko" sain itseni laahattua tietokoneelle (jossa en suinkaan muutoin ole, ehei) ja klikattua nettimyyntipalstan auki. Hakusanaksi sohvan nimi, ja avot, sieltä löytyi kaksin kappalein ilmoituksia joissa myytiin tähän sohvaan päällisiä. Käyttämättömiä vieläpä molemmat. Sain siis oikein valita värinkin vielä! Kahdella kympillä saatiin siis melkein uusi sohva, kiitoksia vaan :-)  Koko olkkari muuttui samalla ihan eri näköiseksi!

Ja kuinka sattuikaan, meiltä löytyi ennestään ihan samanvärinen nahkarahi, joka pääsi taas edustustöihin piiloteltuaan pitkään nurkassa häpeämässä. Matalammalla sijaitsevat kaukosäätimet saivat pikkumimminkin innostumaan seisoskelemaan. Päästi kerran jo hetkeksi irtikin!

7 kommenttia

 1. Muutokset tarvitsee joskus kunnon alkusysäyksen... Tosi edullisesti vielä saitte vaihtelua olkkariin!
  Ja hienosti siellä seisoskellaan -sulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minä olisin varmaan jahkaillut hamaan tulevaisuuteen sitä samaa laulua kuinka sohvan väri on ihan tympeä. Tuli ihan tarpeeseen tuo pikku "tuuppaus" :-)

   Poista
 2. Loppu hyvin kaikki hyvin!

  Kivalta näyttää olkkarin uusi värimaailma. Jotenkin enempi sinulta/teiltä kuin väritön beige.

  Kannattaa ehkä kuitenkin, kaiken varalta, huolehtia että pikkuväen saatavilla olevat kynät on sävy sävyyn päällisen kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäkin tykkään uudesta väristä kovasti! Beige oli jäänne mun beigeltä kaudelta, ja siitä on jo tosi kauan. Nyt ei onneksi tarvitsekaan vaihtaa koko sohvaa :-) Kynät on tosiaan syytä piilottaa, varsinkin kun nämä uudet päälliset ei ole konepestävät kuten ne edelliset!

   Poista
 3. Sopii tosi hyvin tuo uusi väri olohuoneeseenne. Edullinen löytö :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Ja tosi halpa, kun miettii mitä kahdella kympillä oikeasti saa, ei enää juuri mitään. Paitsi uuden sohvan :-D

   Poista
 4. Vau, olipa halvat päälliset ja kivalta näyttää!

  Mie sitten ostin sitä vanishia, muttei se mitään auttanut siihen yhteen murheenkryyniverhoon... :( Voi kyllä olla että toisiin verhoihin on auttanut ihan pelkkä tuuletus, niitä en ole vielä tuonut parvekkeelta sisään kun joka paikassa roikkuu muuta pyykkiä. Elättelen siis vielä toiveita.

  Siitä nojatuolista on sensijaan pakko luopua, joka haettiin silloin isänpäivän aikaan. Siinäkin on joku tuoksu. :( Tulen kohta hulluksi.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!