Luomupiiri


Voi että on ihanaa kun on puuhakkaita ja mukavia ihmisiä ympärillä. Yksi osoitus tästä on naapurustoomme perustettu ruokapiiri. Netin kautta saa nyt tilattua vihannekset, viljatuotteet, lihat ja munat ym. lähes kotiin kuljetettuna, eli naapuriin. Nämä vihannekset tosin tuli ihan kotiovelle asti, sillä rakas naapurimme kiikutti ne tänne lapsen kanssa ulkoillessaan vaikka olivatkin aika isoja säkkejä.

Lisäksi kaikki tuotteet ovat maukasta luomua ja lähiruokaa. Hinnatkaan eivät juuri prisman hinnoille häpeä, paitsi että näitä ei tarvitse sieltä prismasta itse hakea. Vähänkö ihanaa.

Maailma ehkä sittenkin pelastuu? :-D

2 kommenttia

  1. Vilkoin eilen Prisman sipuleita ja näin silmissäni tämän kuvan. Nämä näyttää NIIN paljon paremmilta. Eihän marketissa noin nätin värisiä sipuleita ikinä ole. Onneksi teillä nyt on!
    T: Joonan äiti

    VastaaPoista
  2. Joo siis nuo sipulit on tosiaan ihan erityisen söpöjä, jos vihanneksista voi niin sanoa. Ne on sellaisia sopivan pieniä ja kaikki yhtä nättejä. Melkein voisin ripustella ne kuusen oksille koristeiksi :-D Ja porkkanat on ihan hirmu makeita ja hyviä!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!