iltapäivän kalansaalisKäytiin visiitillä tyttöteinin koululla avoimien ovien päivässä.  Koulu on kaunis vanha rakennus jossa tekisi aina mieli ottaa kuva vähän kaikesta, moni pienikin yksityiskohta on vanhojen rakennusten tapaan kaunis ja koristeellinen. Vanhat talot on mulle kyllä todellinen heikkous :-)Pikkupimu edusti uudessa mekossa, luonnollisesti, ja tämä valmistui eilen aimmin kirpparilta löytyneistä kankaisista lautasliinoista jatkettuna hiukan valkoisella puuvillalla. Siitä piti tulla kesämekko, mutta en jaksanutkaan odottaa kesään asti käyttöönottoa!

Pojat tykkää aina kun käydään tuolla koululla, kun siellä on pitkiä käytäviä ja paljon portaita. Vanhemmille meinaa tulla aina hiki kun pojat sinkoilee eri suuntiin... Mutta kiva oli silti taas käydä!

Samalla reissulla käytiin Sea Lifessä ihailemassa kaloja, ja tästä pojat vasta riemastuikin! Oli niin kivaa että ei olisi maltettu poiskaan lähteä. Isommatkin viihtyivät vaikka heidän kanssa oltiin käyty aiemminkin. Ja kyllähän kaloissa jotain mystistä viehätystä on, olen usein itsekin haaveillut akvaariosta. Mutta haaveen asteelle taitaa jäädä, tuntuu jotenkin liian työläältä kuitenkin, olen tässä kohtaa liian mukavuudenhaluinen ;-) Mutta onneksi on näitä paikkoja joissa kaloja pääsee ihailmaan!


  Neiti M näki myös elämänsä ekaa kertaa kaloja, ja ilme kertonee kaiken :-D Ääääitii, noi kalat tulee tuolta..!


Viikonlopun jatkoja ystäväiset!

6 kommenttia

 1. Vau mitä kaloja JA vau mikä mekko pikku-pimulla - kyllä kelpas kierrellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalat oli kyllä taas aika vau, kaikenlaisia niitä onkin! Ja mekkopimu tuntui itsekin kelpuuttavan äidin uusimman luomuksen :-)

   Poista
 2. Olikos se teidän yläasteikäinen? Meillä eletään jänniä aikoja, keskiviikkona pojalla pyrkimykset yläasteelle painotettuun opetukseen.

  Tuollainen lypsyjakkara olisi niin mahtava, kävisipä joskus kirpputuuri!

  Kaunis mekko, ja niin sävysävyyn muksut puettu ;) Mulla taitaa muuten olla tuota samaa kangasta kätköissä, ruskeana. Täytyypä kaivella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöteini on kutosella nyt, ja aikoo pyrkiä myös painotettuun ;-) Isopoika onkin sitten jo lukiolainen (mut mä oon silti "parikymppinen" :-D)!

   Kangas oli somaa, sitä oli neljä pientä neliönmuotoista palaa jotka tulkitsin lautasliinoiksi. Yhdessa oli harmillisen pahat tahrat, ja vaikka väistelin niin osa päätyi vielä mekon takakappaleeseen. Tuosta tuli siis enemmän arkimekko, mutta menee sellaisena oikein hyvin.

   Poista
  2. Samoja ikiä muksut siis. Meidän lukiolainen on toisella, voit vaan uskoa mikä on päällimmäisenä mielessä...vanhat tietty.

   Mihin painotettuun tyttö pyrkii? Meillä poika yrittää ensisijaisesti enkku-suomiluokalle, toissijaisesti matikkaluokalle. Toivottavasti pääsee, ei millään haluaisi omalle yläasteelle.

   Poista
  3. Kuvataidetta tyttö haluaisi painottaa :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!