Oh Grace.


Tänään aloittaa liikennöintinsä uusi Viking Linen alus, Viking Grace. Helsingin sanomat tituleerasi sitä tänä aamuna "designalukseksi". Laiva oli osa viimevuotista designpääkaupunki-härdelliä, ja laivan sisustuksessa onkin panostettu designiin. Sisustuksen on suunnitellut dSign-toimisto, ja laivasta löytyy mm. Retro Bar, värejä vaihtava valaistus sekä isommat ikkunat (!). Kuulostaa sen verran kiinnostavalta, että pitänee mennä tutustumaan paikan päälle.

Sisäinen ituhippini tykkää myös erityisesti siitä, että Grace on ensimmäinen iso matkustajalaiva joka käyttää polttoaineenaan maakaasua :-)

Minun keraaminen versioni Gracesta valmistui jo viime keväänä, ja olisi kiinnostavaa nähdä tuo oikea! Ihan ilmatteeks nyt meni tämäkin mainos Viikkarille ;-)

2 kommenttia

  1. Ahaa... tätä siis kuvailit :)
    Mutta kyllä on saman näköinen! Tosi hieno! Kannattaa lähettää linkki viikkarille tähän tekstiin ja kuvaan, tiedä vaikka saisit matkan palkkioksi! :)

    VastaaPoista
  2. Nojuu. Eipä tuo uutinen nyt välttämättä niin tähdellinen olisi ollutkaan, mutta halusin kuvata mun Gracen tuolla "merellä", niin piti saada siihen joku hyvä syy :-D

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!