pikaremppa


Tämä oli kyllä maailman helpoin remontti. Ja silti tuntuu kuin olisi tullut uusi huone taloon! Jaa, no mitäs siellä makkarissa sitten on oikein puuhailtu..?

Siivottu. Suosittelen kaikille lämpimästi :-D Noiden kaappien päälle oli pesiytynyt tosi sitkeästi kasa epämääräistä tavaraa, joka oli majaillut siinä käytännössä muutosta asti. Siis yli kaksi vuotta, jestas! Tuonne makuuhuoneeseen kun ei tule juuri päivän mittaan mentyä, ja sen rojukasan on nähnyt aina vasta siinä vaiheessa kun on jo kaatumassa kohti petiä niin siinä ne on saaneet majailla ihan rauhassa. Nyt lastasin koko kasan isoon ikeakassiin, ja totesin että poissa silmistä, poissa mielestä-sanonta toimii :-D No, kai ne täytyy joskus selvitellä, mutta nyt meinasin ihan pokkana kantaa koko kassin vain varastoon. Tilalle toin muutaman raikkaanvärisen tavaran ja kukkia, seinälle pari valokuvaa (printattu paperille, kehykset kiinnitetty seinään sinitarralla) ja hopsan, ihan uusi tunnelma! Tästä helpommaksi ei "remontti" muutu. Sain onneksi vähän uskottavuutta nostettua maalisilla sormilla, kun toinen valokuvakehys piti sutaista äkkiä puunvärisestä valkoiseksi :-)

Vehkalle ei muuten löytynyt sopivaa suojaruukkua, niin tein tuon rumasta keittiökiposta ja pienistä, polvista puhkikuluneista lastenfarkuista ihan vaan leikkaamalla puntit pois. Sarjassamme pöhköjä ideoita, osa 104...

Viikonloppuja, amigos!

4 kommenttia

 1. Waude, toi farkku-kukkapurkki on ihan sika-magee!!! Loistavasti keksitty =o)

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska idea tuo kukkapurkki :D

  VastaaPoista
 3. huoneessa on kiva tuo kaapisto seinällä. onko se valmiina ostettu vai koottu kaapeista?
  meillä tarvis pieneen huoneeseen tuon tapaista leluja säilövää mutta kuitenkin vähän tilaa vievää...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna ja minimuu, vähän tuollainen hassu keksintö, mutta parempi kuin pelkkä muovipurkki ja lautanen :-)

  Ano, kaapit on ikean keittiöyläkaappeja, siinä on kolme 50cm leveää vierekkäin ja ne on ruuvattu seinään. Jää lattia avoimeksi, kivempi siivota ja tuntuu vähän avarammalta kuitenkin.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!