PeerjantaiPitäisi kai välttää loppuviikolla tänne kirjoittelua, koska usein aidoimmillaan tulisi pelkkää väsynyttä valitusta. Koetan silti säästää teitä, ja kerron vain, että minun pitäisi siivota ja leipoa ja järjestellä lastenhuonetta joka on muutoksen jälkeen vieläkin ihan hujanhajan ja, ja... Tämä aamupäivä on kuitenkin mennyt enemmän tai vähemmän poikasten kanssa taistellessa, joten toistaiseksi tekemättömien lista ei ole vielä lyhentynyt yhtään.

Toisaalta, huomenna saa tämä väsynyt muumio piristystä eloon, kun tupaan tupsahtaa iloista väkeä tyttöteinin synttäreitä viettämään. Johan siinä mieli kirkastuu ihan väkisinkin kun pääsee jutustelemaan ja herkuttelemaan :-) Joten, jotta saataisi niitä herkkuja, on kai vain kääräistävä hihat ja alettava hommiin!

Ihan ensin me kyllä lähdetään kuitenkin hetkeksi pihalle. Kuulemisiin!

P.S. Onko kukaan muu huomannut että kuvat näyttävät täällä bloggerissa nykyään tosi sumeilta? Vaikka joku kuva olisi omalla koneellani ihan tarkka, tänne lataamisen jälkeen laatu menee lähes surkeaksi. Olisikohan syytä käyttää isompaa kuvakokoa..? No, koettakaa kestää sumeudet ;-)

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!