Johonkin se viikko hujahti Kah, sehän onkin taas perjantaiaamu! Iloinen yllätys, suorastaan :-) Viikko meni että heilahti, en oikein tiedä edes mihin. Täällä sitä tuli heiluttua mukana entiseen malliin, ilman sen suurempia tapahtumia. Ihan onnellista sekin, että välillä ei tapahdu mitään.
Marketissa sorruin taas kerran yhteen heikkouksistani, keräilypurkkiin. Ihan kuin tässä talossa ei muka olisi jo tarpeeksi peltipukkeja ja muitakin purnukoita, ja silti tämäkin vielä halusi meille. Tulkoot. Oli niitä punaisiakin, se saattaa haluta myös, sitten seuraavaksi ;-)
Viikonlopun ohjelmassa on jälleen syntymäpäivät. Ja tokihan juhlissa pitää edustaa mekossa jota ei kansa ole vielä nähnyt! Tämä tuli tehtyä vielä sillä samalla kaavalla kuin viimeksikin, vanhasta lakanasta, kuinkas muuten. Nyt tein yläosaan vuorin, ja sain sillä nuo hihansuut siistimmiksi. Paljon parempi noin, vaikkakin vähän työläämpi. Tästä tuli ehkä minun oma suosikki näistä viimeaikaisista mekkoloista :-)

Maaliskuussa on kyllä ruuhkaa, koko kuukauden meillä on jokaiselle viikonlopulle jotkut syntymäpäivät, joko oman tai jonkun muun lapsen. Ja omistakin on kahdet yhdistetty samoille juhlille... Mutta mukavaahan se on että on sitä juhlaakin, niin jaksaa taas sitä arkea. Lasten synttärit on aina niin hyväntuulisia juhlia, ja kivaa kun näkee myös useammin ystävia ja sukulaisia! Kotona remppahommat ei tosin juurikaan edisty, kun vapailla ei ehdi, mutta tehdään niitä sitten syssymmällä... :-D  Ihanaa kun aurinko paistaa ja sulattaa lunta, olenkin käynyt joka päivä hakkaamassa jäitä palasiksi pihalla ikäänkuin sillä saisi kevään tänne nopeammin. Tässä kohdassa vuotta tuntuu että ei jaksaisi enää yhtäkään talvipäivää haalareineen. Nyt se kesä! Hopihopihopi! Kukkia, nurmikkoa ja lyhyitä hihoja, kiitooos! :-)


Ja jahka se kesä tulee, lakkaan kenties kyllästyttämästä teitä näillä ompeluksillani, ja vaihdan ne jatkuviin puutarhakuviin ;-D Koettakaa kestää!

Viikonloppuja!

*edit, meinasi ihan unohtua, iloista naistenpäivää kaikille naisille :-)

4 kommenttia

 1. Aivan mahtavat värit tuossa mekossa! Kankaat uuteen mekkoon jo katsottu ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita tuolla kaappi pullollaan odottamassa inspistä ;-) Tulis vaan se kesä ni pääsis kunnolla käyttelemään!

   Poista
 2. Ei ihme jos tulee suosikkimekko, aivan ihana onkin.
  Kuten kukkapeilikin!! Onko se vanha vai uustuotantoa? Viikolla kävin Vanhassa Kaarlessa katsomassa, josko olisi punaista kukkapeiliä kaupan, vaan eipä ollut, harmi. Keltainen melkein päätyi meille, mutta jäin sitten kuitenkin sitä oikeaa väiä odottamaan, kyllä se vielä kohdalle osuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkapeili on mun äidin lapsuudesta peräisin, eli vanha. Ja sinä oot jättäny keltaisen! Minulla on keltainen ollut metsästyksessä jo iät ja ajat... Pitääkö tässä nyt lähteä seikkailemaan natiivien joukkoon Kallioon? :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!