pari kuvaa perjantaista


Tänään täällä: aurinko. Maisema.


Koti.


Lumi.


Viikonlopun läheisyys ja valo saivat emäntään taas sen verran puhtia, että sai tartuttua kameraansa. Ja taas kerran sain huomata, että kameran läpi näkee paljon enemmän kivoja juttuja arjen ympyröissä. Siinä yksi suurimpia syitä miksi aloin ylipäänsä blogia pitämään. Yritän pitää siitä nyt paremmin kiinni, on tullut viimeaikoina valitettua ehkä vähän liikaakin... Nyt siis enemmän kauniita ajatuksia, ei saa antaa ankeudelle liikaa jalansijaa!Kun on 74cm mittainen henkilö, pitää korvata puuttuvia senttejä älyllä :-D Neiti on päättänyt ratkaista tuon portin mekanismin tässä ihan lähipäivinä! Samoin pesukoneen toimintaperiaate on pian selvillä, ja se mokoma lapsilukko... 

Olen tänään muistellut tasan vuodentakaisia tapahtumia, kun silloin tähän aikaan kelloteltiin jo kovasti supistuksia. On se vaan aina yhtä kamalaa puuhaa, mutta onneksi tuo palkinto oli noinkin ihana. Huomenna siis jo vuoden ikäinen pikku M! Hurjaa miten nopeasti on vuosi mennyt.

 Saunaihmisenä odotan taas iltaa. Lauantaisauna on vaihtunut meillä viimeaikoina perjantaille, jotenkin viikonloppu alkaa sillä konkrettisemmin kun rentoutuu löylyissä. Pari kertaa viikossa on päästävä saunomaan, muuten alkaa tulla ihan vieroitusoireita... Aikanaan edellisen kodin remontin aikana me eleltiin neljä kuukautta ilman saunaa evakkoasumuksessamme ja ai että oli kamalaa! :-D Sauna on hieno keksintö jossa huolet ja murheetkin katoaa, kiitos vaan sinäkukaliesenkeksit!

Rakkautta, aurinkoa ja mukavia hetkiä viikonloppuusi :-)

6 kommenttia

 1. Kivoja kuvia :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja sä osaat kirjoittamisen taidon! (: Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos! Sulla on ollut kivat kuvat aina myös :-)

   Poista
 3. Voi ihana perjantaipläjäys!
  Muuan viikko sitten tänne eksyin=löysin. Ja tunnollisena typynä luin alusta alkaen. Öisin yksikseni nyökyttelin, ymmärsin ja aivan kuin ymmärretyksi tulin, hekotin ja hirisin, varoin nukkuvia herättämästä. Kiitos!
  Ja mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahoton, on sulla ollu aika paljon luettavaa. Punastuttaa ihan, kiitos kauniista sanoistasi :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!