Multahommia


Maanantain kunniaksi työnsin sormet multaan. Jo oli aikakin :-)


Mummoutuminen on hyvässä vauhdissa, nyt esikasvatan samettikukkia ja krassia. Kohta pitää varmaan ostaa ruusupegonia ikkunalaudalle, ei tästä mihinkään pääse. Ja kissa. Ai niin, ja olen talvehdittanut (vai mikä se termi on) yhden viimevuotisen pelargonian. Voikohan tästä enää mummommaksi tulla? :-D Tai no, voi hyvinkin, en osaa vieläkään kutoa sukkaa enkä juurikaan hilloa. Eikä toistaiseksi ole niitä lapsenlapsiakaan. Toistaiseksi ;-)

 Lopuksi vielä äsken kännykällä nappaamani kuva pihalta. Näettekö te saman kuin minä? Vaikka vierestä alkaa se metrinen lumikasa, niin sieltä ne sinnikkäät vaan puskee! Ne osaa vissiin lukea kalenteria, että kyllä tähän aikaan pitäisi olla jo päät pinnalla. Mä olen samaa mieltä :-) Voi olla että noita on enemmänkin mutta vielä lumen alla. Olen nimittäin joskus löytänyt aiempina vuosina lunta nakellessani ihan pitkiäkin narsissin varsia hangen alta. Ihme tyyppejä, tykkää vissiin keväästä yhtä paljon kuin minä eikä malta odottaa :-D


4 kommenttia

 1. Ihan pakko huomenna tehdä sama kans. Miulla muutama siemenpussi lojunu kaapissa jo varmaan kuukauden. en vaan ole jaksanu multajuttuja ajatella.
  Edellisessä postauksessa ihana raikasta keittiössä - mielettömiä astioita ja purkkeja vitriini pullollaan! Tunnustaa täytyy, että meillä kans ihme paperisälää, vitamiineja, lääkkeitä yms. kertyy vitriinikaappiin, kevätsiivous pitäis tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen vitriinin raikastusta, siitä tuli jotenkin paremmat fiilikset koko ympäristöön :-) Ja multahommista kans, niillä se kevät tuli taas vähän lähemmäs!

   Poista
 2. Varaslähtönä kesään: hernettä multaan ja pian saa versoja leivän päälle nam. Multahommat on ihania tähän aikaan vuodesta...intoa piisaa kuvittelemaan voimavarat ja rahavarat rajattomiksi, kasvillisuusvyöhykkeet höpönlöpöksi ja kiusanteoksi.
  Kevät rymistelee meilläkin ränneissä... Ihanaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäkin höyrähdin ekaa kertaa elämässäni tilaamaan netistä eksoottisia siemeniä, saas nähdä kuinka käy :-D Herneitä voisi kyllä kokeillakin!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!