Purnukat vitriiniin


Tämän viikonlopun uroteoksi voisi laskea keittiön kaapin siivoamisen. Aiemmin kaapissa majailleet sekalaiset kirjat joita kukaan ei lue, neuvolakortit ja huojuvat paperikasat saivat väistyä ja tilalle pääsivät äitimuorin armaat pannut ja purnukat. 
Onhan nuo nyt huomattavasti esteettisemmät katsella kuin ne laskupinot. Paperipinot on toki yhä siellä, mutta ne on tuolla kaapin alaosassa piilossa! Poissa silmistä, poissa mielestä, vai mitessenytoli... :-D


Neuvolakortit säilyy nyt cd-laatikossa, ja ovat edelleen ihan käden ulottuvilla, mutta siistimmin. Nätit purkitkin säästyvät pahimmilta pölyiltä ollessaan ovien takana suojassa ja niiden sisään ja kätkettyä yhtä ja toista. Oikeastaan ainoa huono puoli koko hommassa on se, että kun aiemmin noita väriläiskiä oli vähän siellä sun täällä, tuntuu nyt että muu asunto muutui hiukka värittömäksi. Pitänee siis keksiä jotakin muuta piritystä tuonne olkkariin ja keittiön kaapin päälle. Tai no, on toinenkin pieni miinus, meillä kun ei ole varsinaista kirjahyllyä, pitää keksiä paikka muuttolaatikolliselle kirjoja joita tuolta tuli pois (eli suomeksi varasto pullistelee...) :-D


Mutta ihan hauska pieni projekti, ja lopputulos hymyilyttää aina kun tuosta kävelee ohi. Voin niitä käydä hivelemässä kuin klonkku konsanaan; My precious... :-D 

10 kommenttia

 1. Ihania aarteita <3 Tosissaan pirtsakka väripilkku tuli tuosta! :)

  VastaaPoista
 2. iloiselta näyttää. ja takuulla mukavammalta kuin ne laskupinot. älä vaan unohda niitä sinne kaapin syövereihin, jottanotta perikato ei iske. ;)

  ja toi teidän verho on niin kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se vaarahan siinä on että ovat liikaakin poissa mielestä :-D Laskut on itseasiassa tuossa valkoisessa lehtikotelossa muovitaskuissa, eli tavallaan ne on edelleen näkösällä mutta siistimmässä muodossa. Ja noi verhot on, itseasiassa ne on meillä myös kesä, koska olen tykännyt pitää niitä aina syksyyn asti :-)

   Poista
 3. Niin nättiä ja superihania purnukoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Purkkeja ei kai ihmisellä voi olla koskaan liikaa :-)

   Poista
 4. Iiiihania purkkeja! Purkkeja ei todellakaan voi olla koskaan liikaa, varsinkaan jos ne on tuollaisia kuin sinulla. Ja nuo keltaiset aarikat on niin hienoja, nuita olen yrittänyt kohtuuhintaisina löytää kissojen ja koirien kans, mutta ei löydy ei. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaisten aarikoiden kanssa kävi tuuria, kun äitini bongasi ne minulle kierrätyksestä. Ei ollut ottanut heti, niitä oli ollut enemmänkin ja yksi oranssikin (!) mutta onneksi edes nuo oli jäljellä kun tuli puheeksi asia :-)

   Poista
 5. ♥ aaaah,mitä aarteita kaapissasi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuosta tuli nyt oikein aarrekaappi. Pääsivät paremmin esille :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!