Uusi lelu

Sarja vähän hömppäkuvia, nyt pitää testailla kun mulla on ihan uusi lelu :-) Vaikka rahatilanne ei ehkä ihan otollisin ollutkaan, hyödynsin hullujen päivien tarjouksen ja ostin jo pitkään himoitsemani objektiivin eli Canonin ef 50mm f/1.8. Nyt pitäisi olla valovoimaa ottaa hämärässäkin kuvia, ja saa kikkailtua tuolla syväterävyydelläkin ihan eritavalla kuin ennen. Kiva kapine ainakin näin lyhyen testailun jälkeen! Ja eihän tuo objektiiviksi kallis ollut, 99e, mutta kun jotenkin aina on muutakin menoa niin paljon että jäänyt aiemmin ostamatta.

Täällä sairastetaan taas. Itse olen ollut ihan töttöröö jo koko viikon. Tosi uuvuttavaa kun ei ehdi tehdä muuta kuin vuoron perään aivastaa ja niistää, aivastaa ja niistää... Lisämaustetta arkeen tuo herra N jonka flunssa meni kurkunpään tulehdukseksi ja kovaksi kuumeeksi, ja nyt on yöt jännitetty että saako poika hengitettyä vai ei. Ja kökötetty ulkona pakkasessa keskellä yötä että henki kulkisi paremmin. Tälläisinä viikkoina sitä todella toivoo että kotiäideilläkin olisi mahdollisuus sairauslomaan tai edes päiväuniin, mutta minkäs teet. Pakko se on vaan puskea.

Mutta jottei menisi liian synkäksi, palaan vielä vähän räpsimään tuolla uudella ihanalla, ensin tosin niistän. Paljon iloa pienessä paketissa!

2 kommenttia

  1. Äääää, määkin tahon ton saman uuden lelun!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva, vaikkakin vähän opettelua vaatii kun mikään ei tunnu mahtuvan kuvaan. Pitää peruutella kauas :-D Minäkin halusin NIIN pitkään, ja vihdoin sain :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!