+22Kappas, se olisi vissiin taas niinkuin perjantai. On tää nyt ihan mahotonta, jatkuvasti vapaalla hillutaan. Paitsi että ei hilluta, täällä on vietetty yh-elämää kun mies on siellä reissullansa. Sopii toivoa että pidemmän päälle ukkokulta pysyy maisemissa, kyllä tämä sen verran otsasuonta saa sykkimään. Ei sovi mulle. Pojatkin on pistelleet kyllä ihan parastaan, ikävähän niilläkin tietysti varmaan on... Mutta silti. Kyllä huomenna kun meillä on taas isimies täällä, mulla on NIIN vapaapäivä, että! Nii. Ei tarvinut kuin pari päivää ja äitee on ihan loman tarpeessa :-D

Tänään oli niin lämmin että heitäydyttiin ihan t-paitasilleen. Ja silti oli kuuma. Ihan mahtavaa, ei sitä pitkän talven jäljiltä oikeasti edes muistakaan millaista se on kun on tosi lämmin. Harmi että säämies lupasi jo huomiseksi taas kylmää ja märkää, mutta nautitaan nyt vielä tämä ilta lämmöstä. Toivottavasti ei olleet koko kesän lämpimät nyt tässä :-D

Vielä nyt iltasellakin +22 varjossa!

9 kommenttia

 1. Eikä ne lämpimät tässä olleet, tää on vasta maistiaisia. Kunnon helteet alkaa kesäkuun puolesta ja jatkuu siit eteenpäin 8 viikkoa. Ja kuins ollakaan, mullon juur sillon loma, KESÄloma!

  Hei toi teidän pyöreä pöytä. Meidän keittiöremppa söi senverran tilaa, että tarttis pienemmän tai pyöreän pöydän. Oliks toi sikahalpa pakilasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sieltä. Erillisinä levy ja jalka, ja levy oli lakkapinnalla ja aika huonossa kunnossa. Mut sikahalpa oli :-)

   Poista
  2. Täytyykin käydä siellä. Ei sitten haittaa vaikkei pyöreä meille käviskään, niiden hinnoilla voi ostaa ihan vaan kokeeksi :)

   Poista
  3. Pöytälevyjä siellä on ollut ihan jatkuvastikin, mutta sitä jalkaa mä jouduin kyttäilemään aika pitkään. Siellä on muutama joita ne ei jostain syystä myy, jotain varajalkoja vissiin. Toivottavasti sulla kävis tuuri! Toinen paikka on se myllypuron kierkki, sielläkin on ollut usein mutta ne mä aina hylkäsin kun kyttäsin alkuun että olisko löytynyt valmiiksi valkoisena. Ei.

   Poista
  4. ...niin ja siis minähän etsin koko ajan halkaisijaltaan 120cm pöytää, pienempiä olisi ollut vaikka kuinka paljon.

   Poista
 2. Ihanan lämmintä siellä, alkaa olla jo asteet kesälukemissa. (: Hieno tuo K-kirjain. Ooko voittanut jonkun blogin arvonnassa? Muistan hämärästi ihastelleeni tuollaista joskus jonkun blogin arvonnassa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voitin ton Parolan asema-blogin arvonnasta :-) Mä en meinaa löytää sille kivaa paikkaa, mutta tällähetkellä se majailee tuolla keittiön kaapin päällä. Se on niin... no, kultainen :-D Voishan sen tietty vaikka maalata!

   Poista
 3. ♥ oi,miten ihana koti!! Oikein iloista päivän jatkoa Sinulle!..niin ja piti vielä sanoa, että oi,miten söpö piirtelijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Iloista päivää sinullekin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!