Kevätjuhlaa, kukkia ja räsymattoKerhon kevätjuhlapäiväksi piti saada pieniä viemisiä tädeille. Keräsin niitä ihanaisia kieloja, kiepautin ne märkään paperiin ja sellofaaniin, ja kylkeen vielä pieni (äkkiä eilen lähes yöllä ommeltu) kangassydän koristeeksi. Oikein somat pikkuviemisen syntyi nollabudjetilla :-)


Ihanat pienet esittivät oppimiaan lauluja ja leikkejä. Nämä on aina niin sykähdyttäviä juhlia... Vaikka olisi kuinka monissa kerhon tai tarhan tai koulun juhlissa elämässään ollut, aina näissä saa pyyhkiä silmäkulmiaan. Lapset on vaan niin liikuttavia kun ne oikein tosissaan esittää!Niin, kerhon tädeille meni nollabudjettiviemiset, mutta emäntä onkin sitten törsännyt itselleen. Kävin nimittäin hakemassa kodin ykkösen tarjouksesta pari tuollaista ihanan värikästä räsymattoa, toinen pääsi olkkariin ja toinen tulee lasten huoneeseen jahka saan siivottua sieltä lattian näkyviin. Lähiaikoina ehkä kuitenkin. Yllätin itsekin, sillä matoissa on muutama raita ihan neonvärejä, ja olen sentään vannoutunut neonvärien vastustaja. Tai no, en vastustaja, mutta ne on vielä jotenkin liian hyvässä muistissa sieltä edelliseltä aikakaudelta kun ne oli muodissa... Ja silloin niitä todella oli kaikkialla. Käsi ylös kaikki muutkin jotka on niin vanhoja että muistaa..? :-D No, pikkuripaus menkööt, soma matto se on.


Terveisiä siis kesälaitumelta, nämä oli ensimmäiset vasikat jotka päästettiin porteista vapauteen. Kuvassa toteutettuna käskystä ilme: "noh, hymyilkääs" :-D

6 kommenttia

 1. Ihana ja varmasti mieleinen muistaminen.
  Suloisia ovat antajatkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielojen tuoksu sai kyllä heti kehuja, se tuntuu olevan monen mieleen :-)

   Poista
 2. Reipas matto! Ja mukavan kokoinen. Miun pitäis huomenna käydä puutarhakauppakierros ja ostaa joku kukka K:n opellekin. Tuo sinun kimppusi sydämineen on kyllä tosi kaunis muistaminen.
  Voi velikultia :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kivempi kuin luulinkaan! Ja neonraitoineen tosi raikas :-) Velikullat osaa kyllä tarvittaessa... ;-)

   Poista
 3. Mä kävin eilen ennakkoon katsomassa kutosluokkalaisteen kevätjuhlamusikaalin. Voi taivas sitä kyynelten määrää!! Huomena paree jättää ripsarit vetämättä.

  Voi söpöjä höpöjä, niin valloittavia. Kielokimppu on ihana muistaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi huomenna myös tytön kevätjuhlaa tiedossa, mutta minuun iski ihan kamala flunssa, ja nyt arvotaan pystynkö edes lähtemään... Kyllä harmittaa! Nuo on kyllä aina niin ihania juhlia :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!