Melkein kuin kesä!Pihalla +19, västäräkki ja aurinkoa. Tähän voisi tottua!

Mies lähti työmatkalle, minä keitin itselleni munkkikahvit, nams :-) Pojat halusi syödä välipalan ulkona, tää on todella kuin kesä jo.

8 kommenttia

 1. Näyttää kyllä ihanalta ja kesäiseltä! (: Voi kuin olisi jo täälläkin, mutta ei, loppu lumi ei näytä sulavan millään! Kivan näköisiä istutuksia. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, vielä lunta! Onneksi meiltä tosiaan lähti sitten vauhdilla kun se vihdoinkin alkoi. Mä olen NIIN odottanut kevättä ja kesää :-) Kyllä se toivottavasti teillekin vielä koittaa!

   Poista
 2. Tänään on kyllä ollu ihan kesä!!! Poskia kuumottaa auringon jäljiltä ja mieli on iloinen. Tällaisina päivinä ammatinvalinta ei yhtään kaduta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaanhan tässä ollaan melkein kolleegoita, lasten alkuperä on vaan vähän eri :-D Kieltämättä tänään oli ihan mukavaa ettei tarvinut kökkiä sisällä missään "töissä" :-D

   Poista
  2. No niinpä! Sun työympäristös näyttää kyllä mukavammalta kuin mun, vaikkei sekään kyllä mikään hirvee mesta ole ;)VAikka kuin ollaan päiväkodissa,niin onhan laitos aina laitos...

   Poista
 3. Voi on teillä kaunista ja kesäistä jo! Tähän aikaan vuodesta aina ihmettelen miksi en aikanaan hypännyt junaan ja matkannut monta kasvillisuusvyöhykettä... No, pitää vaan malttaa, sama aurinkohan se näillekin leveysasteille paistaa.

  Kotiäidin pestissä on puolensa. Nauti! Oikein kipeää käy kateellisena täällä...kaiholla muistelen omia kotiäitivuosiani...ja olen kateellisena koti-isälle...hoen itelleni jaettuvanhemmuusontuplailo-mantraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan tässä puolensa kyllä. Mutta välillä myös ne toiset puolet. Minä usein kadehdin miestäni joka saa lähteä aamulla töihin... ;-)

   Poista
  2. Joo puolensa on. Muistan kyllä viettäneeni laatuaikaa itseni kanssa marketin lehtihyllyllä lueskellessa. Tai rauhassa imuroidessa. Kummasti aika kultaa niitä päiviä.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!