Tätä mä oon niiin oottanu!


Tänään toteutui parikin pitkään odottamaani asiaa. Pikkupimu lähti testiajolle jo pitkään varastossa odottaneilla äitinsä vanhoilla rattailla. Talvella tehdessäni tuota kevättakkia, minulla oli päässä visio kuinka pimu istuu sitten takki päällä näissä kukkarattaissa. Ja nyt! Olivat juuri niin soma pari kuin kuvittelinkin :-)
Toinen odotettu asia oli vastaleikatun nurmen tuoksu. Onnistuin juuri sen verran nipppaista nurmikosta leikkurilla, että tuoksu saatiin aikaiseksi. Ja ai että on kesää, niin kesää! Paitasillaan tarkenee, ja lapsilla alkaa nenänpäät olemaan jo aika päivettyneet paitsi herra N:llä jolla on tullut vain pisamia. Niin, ja pitihän pisamanenäisen isoveljen päästä toki testaamaan uusia kärryjä myös! 
Kivaa näytti olevan :-)

6 kommenttia

 1. Noi rattaat ja takki on kyllä niin mahtava setti -että kelpaa ylpeänä työnnellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa kyllä :-) Vielä kun saisi pimun ymmärtämään että kärryissä on tarkoitus istua, ei seistä :-D Tai sitten vaan hankin noihin jotkut tilapäiset turvavaljaat...

   Poista
 2. Oijoi, on noi vaan niiiiin makeet edelleen, noi rattaat!
  Ja neiti on hiukka muuttunut sitten tuunauskuvien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta oli ihanaa kun ne sai vihdoin kaivaa esille tuolta varastosta. Tein ne silloin syksyllä, typy ei ollut kuin puolivuotias silloin! Onneksi tuli tehtyä silloin, nyt ei malttaisi kun on taas pihahommia. Tosin ompelujälki ei ole kovin kaunis, nyt olisi harjoituksen myötä tullut kyllä siistimmät kanttaukset ;-)

   Poista
 3. Hienot, ja tyttö sopii takkinsa kanssa niin hyvin kyytiin. (: Mäkin olen joskus istunut tuollaisissa, muistaakseni sinisissä. Hienoa, että rattaat ovat päässeet käyttöön, äidiltä tyttärelle. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli alunperin ruskeasävyiset :-) Aika hilkulla oli näiden pelastuminen, ne oli mun äidin ulkovaraston takana jo hyvää vauhtia maatumassa, kun ne äkkäsin!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!