Nettishoppailua vessaan


Ihan alkuun pahoitteluni kaikille teille, jotka olette jo korvianne myöten kyllästyneitä blogia viimeaikoina kansoittaneisiin kukkakuviin. Näin kesäaikaan ei sisällä tule tosiaankaan paljon oltua, ja siivoilu ei ole myöskään puuhalistan kärkipäässä. Siksipä täältä ei montaakaan nurkkaa löydy joihin voisi kameran suunnata. Toisekseen, tuntuu että joka ikinen kulma ja kolo on jo moneen kertaan kuvattu, eli mitään uutta ei ole oikein tarjota. Puutarhassa taasen on tänä kesänä selkeästi jo jotain nähtävääkin, muutaman vuoden kasvattelu alkaa tuottaa tulosta, eikä piha näytä enää siltä että siellä on pieni taimi siellä ja toinen täällä. Siksipä siis suurin osa kuvausinnosta onkin suuntautunut sinne :-)

No, mutta asiaan. Tein kukille vastapainoksi vähän kuvallista kauppalappua itselleni tuota yläkerran vessatyömaata varten. Nyt ollaan siis siinä vaiheessa että pitäisi laitella pintoja, mutta ihan varmoja päätöksiä en ole vielä saanut tehtyä. Tässä tämänhetkisiä suosikkeja, jotka voivat vielä vaihtua moneen kertaankin ;-)1. Pytty Ido Seven D
2. Muuton The Dots ripustimet
3. Callie Solgul-tapetti
4. Modern Art-valaisin
5. Mum`s Wall rack
Kuvat täältä: 1, 2, 3, 4, 5


Edelleen työmaa odottaa että "joku" saisi saumattua lattian. Erilaisiin syihin vedoten se on vielä jäänyt tekemättä. Jospa tänään olisi päivä jolloin yläkerrassa ei ole liian kuuma, eikä emännällä kamalaa migreeniä..? :-D Palaillaan!

2 kommenttia

  1. Kukkakuvia katsoo miellellään näin kesäisin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla. Itsestä tuntuu että kun ei ole paljon muuta tullut kuvatuksi, niin osa lukijoista alkaa olla jo aika kyllätyneitä. Varmaan jos on alunperin tullut tänne sisustusjuttuja lukemaan niin ei jaksa kukat niin kiinnostaa? No, syksyllä sitten viimeistään siirrytään taas sisään :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!