Sinne meni!


Nimittäin tämän emännän talviturkis. Tipahti jorpakkoon. Oli kai sitten riittävän hikinen päivä, että tosiaan ajoi meikäläisenkin pulikoimaan! Tai no, se ei ehkä niin ihme vielä olisikaan, mutta kun ukkokultakin ui, niin sitten oli kyllä jo kuuma päivä ;-) Pikkupimukin tykkäsi kovasti polskia menemään uimarenkaallaan, ihan selvää uimamaisteri-ainesta?

Karvanlähdön lisäksi toinen iso uutinen oli se, että sain kuin sainkin eilen yön tunteina saumattua vihdoin sen vessan lattian, josta olen täälläkin huudellut jo juhannuksesta saakka. Ja kyllä, meidän yläkerrassa on vielä kuumempi kuin alakerrassa, ja tiesin todella tehneeni kun konttailin lattiaa läpi. Kai sen voi kuntoiluksi laskea kun hikeä tippuu otsasta lattialle, oli aiheuttaja mikä vaan?  Palkinnoksi konttailustani, oli mies sillä aikaa laittanut minun viimeisimpään lamppuostokseeni uuden pistokeosan. Tuo pallukkainen kun löytyi muutamalla eurolla hyljättynä kirpputorilta ja sen ainoa vika oli vanhanmallinen pistoke. Euro ysiviis K-raudasta uusi pää johtoon, ja minulla on myös olkkarissa uusi hieno lamppu. Kiitos siis itselleni, että reippaasti saumasin, ja miehelle jokakodin sähkömiehenä toimimisesta! Kiitos myös luontoäidille tästä lämmöstä, mutta huomenna riittäisi vähän vähempikin ;-) Uskomatonta muuten, tätä kirjoittaessa kello on jo yli puolen yön, ja edelleen koko päivän varjossa ollut mittari näyttää 23 astetta! Hikisiä unia siis tiedossa...

P.S. Pikkuneidin "päivän asu" on muuten myös kirpparilta, vanhaa Tuttaa Kontista hintaan 1,5e. Ostin jo joskus talvella odottelemaan näitä kelejä :-)

2 kommenttia

 1. Hän on aika söpis :D ja hauska lamppu tämäkin! Luulen, että meillä on ollut pienenä joku vastaava, sillä tuo ihana jalkakatkaisija tuo jonkun flashbackin.
  Luuletko että tavan insinöörikin ;) osais vaihtaa sen töpselin pään lamppuun vai pitääkö olla alan ihminen? On meinaan muutama ihanuus jäänyt kirpulle juuri tuon vanhanmallisen johdonpään takia.
  Onnittelut saumauksesta ja kesäkarvasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan vaihdettu noita jo ties kuinka moneen lamppuun, ja se ei ole tosiaankaan rakettitiedettä. Uskoisin että insinööri on tässä asiassa taitavampi kuin me yhteensä, ja meidänkin lamput toimii moitteettomasti :-) Ne on usein ruuveilla kiinni, joko se pää, tai sitten katkaisijan kohdalta. Vanha johto pois ja uusi tilalle! Meinasin joskusmuinoin tehdä aiheesta postauksenkin, otin jo kuvatkin mutta sitten se jäi johonkin...

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!