Melkein valmis vessa!


Vihdoin voin sanoa että yläkerran vessa alkaa olla valmis! Viimeisetkin listat on paikoillaan ja vesi virtaa :-)Ainoastaan yksi iso asia puuttuu. Nimittäin sähkö. Valo, katkaisijat, pistorasiat, ja lattialämmitys odottavat kiltisti edelleen, että sähkömies saapuisi. Ehkä vielä joskus..? Minä en sen sijaan enää malttanut odottaa, ja siksi esittelenkin teille nyt lähes valmiin, mutta melkein pilkkopimeän veskin. (Vähän haastetta kuvaajalle... ) Pieniä loppusilauksia kyllä puuttuu muitakin, vessapaperitelineet on vasta maalattu ja odottavat asennusta, samoin naulakot on laittamatta ja peilin viereen kenties joku hylly, taulu tms? Mutta silti, väittäisin että lähes valmis!Ja se allas. Se on keltainen, tottakai! :-)


Työnjako meni niin, että pohjatyöt, eli lattialämmityksen asennus ja lattian tasoitus ym teetettiin riistotyönä sukulaisilla. Siitä eteenpäin tehtiin itse, minä hoidin pinnat ja mies paneloinnit sekä listoitukset. Kalusteet asennettiin yhdessä.


Tein altaan jo viime talvena keramiikassa, ja nyt se on vihdoin käytössä. Pikkukuppi on samaa sarjaa, sillä se oli testiversio lasitteen väriä varten. Olkoon siinä sitten vaikka kukkia, jos ei muuta käyttöä löydy.Voi että on mukavaa, meille tuli yksi huone lisää taloon! Tämä oli niin kiva projekti, että huomaan jo suunnittelevani pientä pintaremppaa muihinkin huoneisiin... ;-)

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, se on meidänkin mielestä tosi ihana :-)

   Poista
 2. Että voi veski olla nätti!!! Ja allas on kyllä jo hifistelyn huippua!
  Taitava olet. Ihailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan. Minusta on mukavaa kun voi tehdä itsekin, ja jos tekeleitä voi vielä käyttää, aina parempi :-)

   Poista
 3. Tosi mahtava tuo allas! Muutenkin kiva tunnelma, vaikka itse en mustavalkoisesta yleensä niin välitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mekin tykätään! Tuosta tuli vähän yllättäen aika mustavalkoinen, vaikka lähtökohtana olikin pari keltaista juttua. Aluksi piti tulla kelta-valkoinen pelkästään. Mutta minusta se on silti kivan selkeä, vaikka onkin vähän "eriparia" muun huushollin kanssa :-)

   Poista
 4. Aivan ihana pikkuvessa! Tuo allas on aivan mieletön! Ei saa kaupan tiskiltä samanlaisia : ) Lattialle voisi sopia jossain vaiheessa keltainenkin matto lisää väriä tuomaan. Mustakin on kyllä makee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaista mattoa ajattelinkin, mutta koska kotoa löytyi valmiiksi mustaa kudetta, päädyin nyt siihen. Voihan sinne tosiaan tehdä myöhemmin toisen :-)

   Poista
 5. Hyvälle näyttää! Tuo tekemäsi lavuaari on a-i-v-a-n huippu. Täydellisen värinen ja muotoinen ja WAU itsetekemä! Oot melkosen taitava käsistäsi. Ei ihan joka tyttö tee lavuaariaan itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Joo, on ehkä vähän erikoisempi juttu että on itse tehty, mutta niinhän tämä on melkein koko talokin ;-) Minusta on ihanaa että edes jossain asioissa pääsee käyttämään kädentaitoja, ettei mene ihan taidot ruosteeseen!

   Poista
 6. Siitä tuli hieno! Mahtava allas. Kyllä tuolla kelpaa istuskella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kelpaa kyllä! Vieläkun saisi sinne valoa pimeään, niin johan olis tosiaan viihtyisää ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!