Noniin, tulihan se taas


Valehtelisin jos väittäisin että tällä viikolla perjantai tuli liian varhain. Vaan nytpä se tuli, ja viikonloppukin jo häämöttää! Pieniltä pojilta meni polkupyörät takavarikkoon hölmöilyn vuoksi, joten meillä lienee ohjelmassa ohjelman keksimistä poikasille. No, voisi sitä toki tuota vessaakin vähän koettaa saada etenemään, ja ehkä tosiaan jopa sen tapetin seinään. Emäntä aikoo myös ottaa jonkun hetken ihan vaan itselleen vaikkapa kirpparireissun muodossa, nyt on viikon jälkeen vähän "semmonen fiilis"... Mutta tämmöistähän tämä on, välillä helpompaa ja välillä vähän väsyttävämpää. Onneksi, kurjaahan se olisi jos jokainen päivä olisi samanlainen ;-)

Mieluisia viikonloppupuuhia kaikille teillekin!

7 kommenttia

 1. Ihana keittiö teillä! Ja muutenki sisustustyyli. Sullon minun vaaka, meillä on just samanvärinen :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Terkkuja vaakakaimalle, kai sillä sinunkin vaakalla on tuo Mocca-mies poikakaverina? ;-) Meillä nuo on ainakin ihan erottamaton pariskunta, mitä nyt jotain pientä kinaa vaan välillä. Mut niinhän meillä kaikilla joskus :-D

   Poista
  2. Voi kun oiski! Mutta ei, sillä on kaverina puna-kelta-oranssi keittiö muuten :D (http://onnionmatka.blogspot.fi/2013/06/pari-muuttujaa.html)

   Poista
  3. No siellä olikin värikästä muuten, meillä pitää noilla pikkutavaroilla vähän paikkailla tuota muuten niin väritöntä köökkiä. Piti jättää emännälle mielenmuuttamisvaraa värien suhteen, niin tuli laitettua aika neutraalia ;-)

   Poista
  4. Joo, vähä turhanki ;). Mottona on, että mitä et voi peittää, korosta sitä :D. Sitten joskus ihan omassa kodissa näyttää pikkasen erilaiselta :D (Ainaki toivottavasti)!

   Poista
 2. Silmä lepää teidän siistissä keittiössä! Täällä samoja tunnelmia, karkkipäivä ei tullut ollenkaan liian aikaisin. Menneellä viikolla tuli tällä emolla ikävä kouluruokaa...muistan kyllä keväällä ikävöineeni kotiäitivuosiani... Taidanpa inspiroitua ja karata kans. Kahvilaan. ps. Meidän huushollissa silmä ei lepää vaikka ottais rillitkin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, siihen on syynsä että aika harvoin on meidänkään keittiöstä kuvia. Ei auta vaikka siivoaiskin, kun termiitit on niin nopeita että ne sotkee uudestaan ennekuin ehdin saada edes siivousta valmiiksi ;-) Karkaaminen on välillä ihan hyvä. Jos kahvilaan, vielä parempi!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!